Леся Нікітюк показала чоловіка, якого готова кохати вічність: поряд з Буше і не стоїть – “Дуже люблю тебе”

35-річна українська телеведуча та блогерка Леся Нікітюк поділилася радісною новиною, адже її родина відсвяткувала велике свято – день народження голови всієї родини, тата Івана.

Майбутня зірка телебачення Леся Нікітюк згадує, що її дитинство не було багатим. Дівчина розповіла, що вона не мала дорогих іграшок, одягу та навіть на модну відому ляльку Барбі вона почала заробляти самостійно.

Леся продавала на ринку овочі та фрукти до того моменту, поки на цьому її не спіймала мама. Нікітюк згадує, як люди приходили, дивилися на неї, її вроду та вигукували: “Яка дівчина гарна сидить. Давай у неї купимо”. Однак після двох тижнів роботи до Лесі звернувся знайомий їй голосок, а коли вона підняла голову, то побачила перед собою маму, яка жартома поцікавилася вартістю яблук. Потім жінка дістала заначку, додала до зароблених грошей доньки, і вони разом пішли та купили ляльку Барбі, про яку її дитина давно мріяла.

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк показала чоловіка, якого готова кохати вічність

Історія доводить, що не має значення, які статки були у твоєму дитинстві, не важливо, якого ти походження. Важливо вміти досягати поставлених цілей та бути вдячним найріднішим за любов, підтримку та піклування.

Так, телеведуча в медійному просторі завжди з теплотою згадує про батьків і цього разу вона з любов’ю привітала тата Івана з днем народження та зізналася йому в коханні. Знаменитість показала відеорозмову, де вся родина відзначала дане свято, а донька подзвонила, аби теж привітати іменинника. Івану того дня виповнилося 65 років:

“Вчора в Ів-сент-Івана було День Народження. 65 рочків моєму татові. Дуже люблю тебе, будь здоровий”.

Леся Нікітюк показала чоловіка, якого готова кохати вічність

Нагадаємо, що батьки відомої української телеведучої Лесі Нікітюк живуть на Хмельниччині. Мама і тато зірки працівники ВАТ “Укрелектроапарат”. Знаменитість хоч і проживає в Києві, але часто приїжджає провідувати батьків, адже у неї з ними досить теплі родинні стосунки.

Схожі статті

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?