Камалія приховує, з ким проводить час і від кого отримує квіти після розлучення: Захур не при справах

Найбагатша співачка України Камалія заінтригувала мережу новим кадром, на якому постала з букетом квітів у руках та чоловіками, обличчя яких закрила.

Неодноразово знаменитості розповідали про те, що, приїжджаючи до військових, вони просять заспівати для них не сумні та трагічні композиції, а навпаки дуже веселі, які зможуть розсмішити, налаштувати на позитив та боротьбу. Камалія — одна з цих знаменитостей, не боїться поїхати на передову та підняти настрій захисникам.

Камалія вийшла в люди з іншим чоловіком
Камалія заінтригувала мережу кадром з військовими та квітами

Ба більше, після початку повномасштабної війни в Україні вона неабияк здивувала користувачів мережі, відмовившись евакуюватися. Поки її чоловік-мільярдер та дочки знаходилися у Великобританії, Камалія попри сльози терпіла та вела інформаційну боротьбу. Артистка кожного дня просила зупинити вторгнення, розповідала про те, що відбувається за її вікном, плакала, кричала, але не здавалася.

Камалія заінтригувала мережу кадром з військовими та квітами

Зірка не просто віддає належне хлопцям, які захищають Україну ціною свого життя, але й сама хотіла долучитися до лав ЗСУ як її родичка. Втім, за невідомих причин в неї це не вийшло.

Імовірніше за все, артистка відмовилася від цієї ідеї заради маленьких дочок, які мають потребу в матері. І тим не менш, не відмовляє військовим у своїй творчій компанії та регулярно для них виступає. Нещодавно зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжий знімок, на якому постала поруч з захисниками.

У кадрі артистка тримає квіти, які вона отримала від своїх слухачів, а обличчя чоловіків навмисне закриті стікерами, щоб їхні особистості не можна було розпізнати.

Нагадуємо, що не так Камалія повідомила про розлучення зі своїм чоловіком Мохаммадом Захуром, з яким прожила в шлюбі більше 20 років. Пара десятиліття боролася за право стати батьками, зачаровувала мережу своїм коханням та гармонією, як раптом зізналася, що переживає найсерйознішу кризу, яка тільки була в їхніх взаєминах.

Сталося вона частково через війну, частково через падчерку і частково через небажання мільярдера підтримати дружину у конфлікті. Усе разом вплинуло на сімейне життя дуже негативно. Втім зараз артистка не може відповісти точно, чи буде реалізоване дане розлучення.

Схожі статті

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?

Величезний маєток, студії, басейн: як виглядає еко-будинок переможниці Євробачення-2004 Руслани Лижичко

Переможниця пісенного конкурсу Руслана Лижичко показала, як виглядає її маєток неподалік від столиці: студія звукозапису, сад, електростанції та інше.

Вічно юна: співачка LAMA повернулася і показала, як неймовірно виглядає у свої 48 років – Ротару позаздрить

Коли співачка Lama збирала повні концертні зали та приховувала глядачів біля екранів, адже мала неймовірний голос, харизму, і одразу ж запам'ятовувалася.