Як виглядає єдиний син Дана Балана? Народився від розкішної моделі, а виріс вдалині від Батьківщини і батька

Дан Балан дуже ревно ставиться до приватності свого особистого життя, і тим не менш його деталі постійно виходять назовні та хвилюють розуми фанаток.

Дан Балан позиціонує себе як вічного холостяка. Зірка не затримується у тривалих стосунках і кожні декілька місяців в нього вже новий роман. Звичайно, дівчата навколо нього збираються найвродливіші. Лише за час зйомок в Україні, як поговорювали, йому вдалося закрутити декілька інтрижок, поки аудиторія повірила у їхні кохання з Тіною Кароль.

В одному зі своїх інтерв’ю молдавський мачо при цьому заявив, що насправді дуже позитивно ставиться до шлюбу і, ба більше, навіть розраховує колись одружитися. Втім визнає, що вимоги до майбутньої дружини в нього дуже високі. Мовляв, вона має бути для нього музою і надихати на нові звершення, а так як він доволі реалізована та амбіційна людина, то знайти таку красуню буде неймовірно важко.

Стало відомо, що у Дана Балана є дитина від екс-коханої

Мама Дана Балана показала бабусю молдавського мачо
Стало відомо, що у Дана Балана є дитина від екс-коханої

Але попри офіційну версію, також існує неофіційна. Згідно неї у Дана Балана за плечима є невдалий шлюб, який тривав близько 5 років. Нібито його стосунки з румунською моделлю дійшли до розпису і навіть народження спільного спадкоємця. Всередині двотисячних у чоловіка, мовляв, народився син, якого назвали Аланом.

У співака був дуже завантажений графік, тож вдома він майже не бував. Це зіграло велику роль у його сімейному щасті. Дружина сильно ревнувала і, врешті-решт, Дан прийняв рішення розлучитися. Хлопчик залишився з матір’ю і незабаром сім’я і емігрувала до Ізраїлю. Сам співак дану інформацію ніколи не підтверджував, але і не коментував. Зараз Алану має бути приблизно 18-20 років, якщо він, звісно, існує.

Як виглядає син Дана Балана
Як виглядає син Дана Балана

Примітно, що доволі схожі плітки ходили про сина Олега Винника. Мовляв, у співака, який все життя дотримувався образу холостяка, насправді є спадкоємець, який живе у Німеччині. Пізніше дана інформація підтвердилася, адже про це розповів сам виконавець. Хтозна, можливо Дан також колись наважиться розповісти про свою сім’ю?

Схожі статті

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?