Невістка Оксани Марченко показала її онука: досягли бажаного, покинули Україну та одягаються в бренди

Після початку повномасштабної війни в Україні у житті сімейства Марченко багато чого змінилося. Що відбувається з онуком телеведучої, поки вона з Медведчуком за кордоном?

За 6 днів до вторгнення Оксана Марченко залишила свого сина Богдана та невістку Катерину, і втекла за кордон. Телеведуча замість того, аби поїхати тихо, навпаки наробила настільки багато галасу, що сумнівів у тому, що війна відбудеться не було.

Вже після 24 лютого стало відомо, що її старший син досі перебуває на батьківщині і не демонструє жодних намірів тікати. Молода людина лише посилив охорону навколо свого будинку. Невістка ведучої повідомляла про те, що отримувала погрози в особисті повідомлення, а також демонструвала свій патріотизм через синьо-жовті косички та інші елементи стилю. Як відомо, на руках в неї маленька дитина — первісток Богдана.

Невістка Оксани Марченко показала, як виглядає її онук зараз

Невістка Марченко з її сином
Невістка Оксани Марченко показала, як виглядає її онук зараз

Дівчина почала уникати публічної уваги та навіть створила нову сторінку в соціальній мережі Instagram. Усе заради того, щоб відокремитися від хейту до її родини. Але на її старому акаунті час від часу все ж таки з’являються нові публікації. Як наприклад, нещодавно дівчина оприлюднила свіжий знімок зі своїм сином.

На ньому Віктор вже помітно підріс.Мама з малюком знаходяться за кордоном. Обидва одягнені в бренди і виглядають доволі щасливими. Втім, в очі одразу ж кидається доволі цікава деталь: Катерина зняла діамантову обручку з безіменного пальця. Можна було-б подумати, що вона не носить її за якихось раціональних причин, втім, раніше невістка Оксани Марченко ніколи цього не робила, і обручка красувалася на її пальчику постійно.

Пара не повідомляла про розлучення і в цілому тримається подалі від публічності. При цьому Оксана Марченко, Віктор Медведчук, Ірина Медведчук та Даша Марченко перебувають в москві.

Невістка Оксани Марченко показала, як виглядає її онук зараз

У дочок родини Медведчука доволі усталене життя: старша вийшла заміж за росіянина дуже давно, а молодша вчиться в московському університеті. Судячи з усього, невістка телеведучої не поспішає до них приєднатися.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.