Лідія Таран показала 16-річну дочку від Андрія Доманського: “Василина більше не дитина. Вона брюнетка”

Українська телеведуча Лідія Таран показала вже дорослу доньку Василину від телеведучого Андрія Доманського та публічно привітала дівчинку з її 16-річчям.

Нова опублікована світлина телевізійної працівниці Лідії Таран вразила прихильників та користувачів соціальної мережі Instagram, оскільки дівчинка з роками стає все більше схожою на свого батька, шоумена Андрія Доманського.

Матуся повідомила, що в її родині свято, оскільки єдина донька Василина зустріла свої 16 років. Ба більше, зі зміною віку дівчинка вирішила кардинально змінити імідж і тепер з білявки перетворилася на яскраву брюнетку. Лідія повідомила, їй не віриться, що донечка вже не дитина, а доросла особистість, яка сама приймає рішення, сама тягне друзів у гори, вчиться та намагається самореалізуватися.

Лідія Таран із екс-чоловіком Андрієм Доманським
Лідія Таран показала 16-річну дочку від Андрія Доманського

Телеведуча не приховала, вона до кінця не усвідомлює, що наразі є мамою не дитини, а цілком дорослого та самостійного підлітка. Того дня перед жінкою стояло 2 вічних материнських питання: “За що мені таке щастя? Чого так швидко?”.

В коментарях під опублікованою світлиною користувачі соціальної мережі приєдналися до вітань зіркової матусі та знову підкреслили, як дівчинка стала копією свого батька Андрія Доманського, а також українські мами поділилися власними почуттями, коли дорослішали їхні діти.

Лідія Таран показала 16-річну дочку від Андрія Доманського

Нагадаємо, у 2007 році українська телеведуча Лідія Таран народила свою єдину доньку Василину від медійного колеги Андрія Доманського. Утім, навіть народження спільної дитини не змогло допомогти парі побудувати щасливу родину, а тому союз розпався, коли дівчинці виповнилося 2 роки.

Наразі ведуча живе у Франції, займається віддаленою роботою кореспондента ТСН та вчиться в університеті. 16-річна Василина ходить до школи, спілкується з однолітками та любить експериментувати над власною зовнішністю.

Схожі статті

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?