Переможниця “Голосу країни” Оксана Муха показала квартиру, яку виграла на шоу: без ремонту як і у Сасанчина

Відома українська вокалістка Оксана Муха завдяки своєму таланту виграла у телеканалу "1+1" квартиру в Києві. Як зараз виглядає житло знаменитості?

Оксана Муха — чергова переможниця вокального шоу “Голосу країни”, яка одержала св перемогу під керівництвом Дана Балана. У якості призу жінка отримала квартиру, і до того ж непросту. Їй пощастило більше, адже замість звичайного житла у новобудові їй дістався справжній пентхаус.

Оксана Муха показала квартиру, яку виграла на шоу

Оксана Муха розповіла про роман з Даном Баланом
Оксана Муха показала квартиру, яку виграла на шоу

Зірка розповіла про це самостійно, коли показувала журналістам, як виглядає її нове придбання.

“Тобі дарують таку можливість мати житло в Києві, і коли мені сказали, що замість трьохкімнатної квартири подарують двоповерховий пентхаус на останньому поверсі з величезною терасою і прекрасним виглядом, я навіть не змогла повністю повірити в усе, що зі мною відбувається. Ти чекаєш одне, а тобі несподівано дарують набагато більше”, – зізналася виконавиця.

Оксана Муха показала квартиру, яку виграла на шоу
Оксана Муха показала квартиру, яку виграла на шоу

Втім, своїм традиціям організатори що вони змінюють не зраджують, а тому Оксані також дісталося житлова площа без ремонту, яку необхідно привести до тями. На момент зйомок вона знаходилася в нежилому стані.

Роман Сасанчин також розповідав про те, що заїхати у свій новий дім йому не вдалося. В квартирі не тільки не було ремонту, але саме будівництво будинку, в якому вона знаходилася продовжувалося. Його сім’я змогла почати жити там лише через 3 роки. Молоді люди відремонтували спальню та заїхали, але продовжують займатися квартирою.

Нагадуємо, що 2 роки тому Оксана Муха повідомила про онкологію. Як з’ясувалося, виконавиця тривалий час лікувалася від раку, про що не поспішала розповідати публіці. Втім, цей період життя також їй подарував коханого чоловіка, який не тільки тримав її за руку, але й надихався її боротьбою та образом. Зокрема зірка показувала, картину, яку він їй присвятив. На ній була зображена сама Оксана без волосся у доволі яскравих кольорах.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.