Як Камалія виглядала 20 років тому: ось за що артистка колись отримала корону на світовому конкурсі краси

Найбагатша співачка України Камалія вже давно перетнула певний віковий рубіж. Її образи стають дедалі зрілішими, а музика тим не менш залишається юною та ніжною.

Прекрасну Камалію бувалий глядач пам’ятає ще за часів “Території А”. Тоді вона була зовсім юною і не знала, що чекає на неї попереду. Весілля з мільярдером не було навіть в планах, як і знайомства з ним. Натомість артистка здебільшого займалася кар’єрою, а її продюсером виступала мати Інна Петрівна.

Камалія показала, який вигляд мала 20 років тому

Камалія згадала, як перемогла у всесвітньому конкурсі краси
Камалія показала, який вигляд мала 20 років тому

2008 року артистка вирішила закріпити за собою статус красуні та взяла участь у конкурсі “Місіс світу”, де одержала перемогу. Втім, далеко не всі українці прийняли цей тріумф за чисту монету. Зірку звинувачували у тому, що вона нібито виграла через заможного чоловіка, який заплатив кругленьку суму, аби його дружина отримала бажане.

Натомість артистка завжди заявляла про те, що перемогла самостійно, як і влаштувала свою кар’єру. Через статус чоловіка, Камалія постійно була змушена нагадувати публіці про те, що була відомою задовго до зустрічі з ним, а тому приписувати її заслуги Мохаммаду Захуру в корені невірно.

Наталя Шмаренкова, вона ж Камалія
Камалія показала, який вигляд мала 20 років тому

До речі, висхідним зовнішнім даним артистка ніколи не зраджувала. Вона завжди була блондинкою, ніколи не робила собі ніс чи скули і зберігає свою натуральну красу попри те, що не молодіє.

Останнім часом її фанати почали помічати сильні стрибки у вазі. Зірці декілька разів зробили зауваження у коментарях під її публікаціями на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, після чого артистка вирішила дати офіційний коментар щодо свого стану. За словами Камалії, вона має стероїдний теориодит, через що часто набрякає і виглядає набагато більшою, ніж є насправді. Це захворювання аутоімунного спектру та не піддається лікуванню. Пацієнти можуть підтримувати своє здоров’я лише постійною терапією.

Що саме спровокувало погіршення достеменно невідомо. Однак, ще 10 років тому артистка наважилася на екологічне запліднення та виносила своїх дітей саме завдяки даній процедурі.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.