“Він дуже гарний”: Репяхова на відпочинку без Віктора Павліка показала, кого любить не менше за чоловіка

29-річна дружина співака Віктора Павліка та блогерка Катерина Репяхова поділилася щасливим кадрами з відпустки, на яких постав тільки один чоловік, якого любить не менше за коханого.

Катерина Репяхова втомилася доводити українцям, що різниця у віці не стала на заваді до побудування щасливих стосунків зі знаменитим співаком Віктором Павліком. Згодом 29-річна блогерка зізналася, що завдячує своїй мамі, яка не стала засуджувати вибір доньки, оскільки розуміла, що це її життя та шлях.

Віктор Павлік, покинув родину заради нового кохання
Репяхова на відпочинку без Віктора Павліка показала, кого любить не менше за чоловіка

Спочатку Катерина активно вела концертні справи артиста, а далі, коли публіка дізналася про їхні стосунки та шлюб почала активно розвивати свій блог в соціальній мережі Instagram, який з новим сімейним контентом приносив та далі приносить їй непоганий дохід. Однак і на цьому жінка не зупинилася та відкрила власний магазин дитячого одягу Mimish, якого заснувала після народження сина Михайла у 2021 році.

Репяхова на відпочинку без Віктора Павліка показала, кого любить

Здавалося, що поєднувати відпочинок з роботою достатньо важко, утім, дружина Віктора Павліка невтомно ділиться новим контентом з користувачами соціальної мережі Instagram. До слова, наразі Репяхова відправилася з 2-річним сином Михайлом та її мамою у відпустку до Анталії та кожного дня оприлюднює щасливі миті з часу проведеного разом.

Так, блогерка оприлюднила нову спільну світлину зі своїм сином на фоні моря та його хвиль. Кожного дня жінка не перестає повторювати, як сильно любить хлопчика, а тому намагається наповнювати його життя та дитинство яскравими фарбами.

У новому дописі Катерина закликала подивитися на світ очима дитини, адже так можна побачити його красу зовсім з іншого боку:

“Подивіться на світ очима дитини – він дуже гарний”.

Нагадаємо, що дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова раніше публічно подякувала своїй мамі за щасливе дитинство, постійні подорожі та змогу побачити всю красу цього світу. Тому, схоже, що своїй дитині жінка хоче дати все те найкраще, що було в її юності.

Схожі статті

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.