Наче Костянтин Меладзе, але 20 років тому: Віра Брежнєва вийшла в люди з новим фаворитом після розлучення

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва здивувала мережу свіжим кадром з молодим чоловіком, який неймовірно схожий на Костянтина Меладзе.

Після початку повномасштабної війни в Україні в мережі неодноразово з’являлися чутки про розлучення Віри Брежнєвої і Костянтина Меладзе. Вперше пара спростувала дані плітки, заявивши, що в їхньому шлюбі все в порядку. Але мало-помалу і фанати здебільшого довірялися пресі, а не ствердженням зіркової пари.

Як нещодавно з’ясувалося, недарма. Віра Брежнєва вперше підтвердила розлучення з чоловіком. Сталося це завдяки блогеру Богдану Безпалову.

Віра Брежнєва вперше засвітилася з новим фаворитом

Віра Брежнєва підтвердила, що розлучилася з Костянтином Меладзе
Віра Брежнєва вперше засвітилася з новим фаворитом

Втім, здогадатися, що пара не разом було не так і важко. Костянтин та Віра все рідше з’являлися разом на людях, а після еміграції до Італії, співачка знаходилася у різних містах Європи, втім до чоловіка майже не поверталася. Декілька місяців тому Брежнєва приїхала на поїзді до Києва і регулярно з’являється в Україні. Серйозних змін зазнала її творчість і в ній вже не вгадується почерк композитора, що було-б дивно, якби подружжя досі жили разом.

Тим часом її екс-благовірний записує нові хіти з іншими виконавицями. Про особисте життя співачки на даний момент нічого невідомо. Принаймні нещодавно вона засвітилася з молодою людиною, яка неймовірно нагадує Костянтина Шотайовича в молодості: ті самі окуляри, схожий овал обличчя, добрі очі.

Віра Брежнєва вперше засвітилася з новим фаворитом

В мережі одразу ж примітили цю рису, що виливається у доволі цікаву картину.

Нагадуємо, що Костянтин Меладзе прославився як продюсер гурту “ВІА Гра”, у якому з 2003 до 2007 року співала Віра Брєжнєва. Та на той час вона була заміжня, а у 2009 стала мамою. Сам продюсер до 2013 був одружений з Яною Меладзе. Як з’ясувалося пізніше, обидва зраджували своїм партнерам, а розлучення з продюсером сталося лише після того, як Яна дізналася про невірність чоловіка.

22 жовтня 2015 року Костянтин Меладзе та Віра Брєжнєва одружилися в Італії. Торжество було оточена скандалами. Спільних дітей у пари немає, але віра якось натякнула, що вони дуже хотіли спадкоємців, втім доля розпорядилася зовсім інакше.

Схожі статті

Працює з пацієнтами: як виглядає донька Скрябіна – на нього надзвичайно схожий ще син Білик

Після себе Кузьма Скрябін залишив одну-єдину донечку, яку любив більше за своє життя. Якою вона виросла, ким працює і чому так схожа з сином Ірини Білик?

Вдова Сергія Сивохи показала його могилу та розповіла, як живе після втрати: “Час не лікує”

Дружина відомого українського гумориста та ведучого Сергія Сивохи Тетяна показала, де він знайшов свій спокій та шлях на небеса. Відвідати це місце зможуть далеко не всі українці.

43-річна Лілія Ребрик проти 6-річної Поліни: мама й донька показались в однакових образах

Лілія Ребрик виховує трьох доньок, які постійно з'являються у її соцмережах: телеведуча продемонструвала нереальну схожість із середньою донькою - не відрізнити.

Темне волосся і розкішні кучері: 58-річна Сумська показала себе “нову” – тепер її не впізнати

Ольга Сумська кардинально змінила свій імідж та показалась у незвичному для себе образі з кучерями - що ж на це скаже її чоловік Віталій Борисюк?

Віктор Бронюк схуд на 30 кілограмів та показав результат: став стрункий як тростиночка

Знаменитий український виконавець та лідер гурту ТІК Віктор Бронюк схуд на 30 кілограмів та показав результат. Зірка став стрункий як тростиночка.

Даша Малахова показала, як змінилася зі смерті батька: не може розлучитися з прахом

Популярна українська ведуча Даша Малахова показала, як змінилася без батька. Зірка вразила зізнанням про те, як насправді пройшли усі ці дні для неї.