Ліза сидить, підтягнувши ноги, а Гаррі не вішає носа: Максим Галкін показав, як ховається з дітьми в Ізраїлі

Відомий російський комік Максим Галкін вразив мережу фотографією, на якій показав, як його діти сидять у бомбосховищі в Ізраїлі. Усі деталі в статті.

Після початку повномасштабної війни в Україні Максим Галкін засудив дії російської федерації, через що був вимушений терміново забрати дітей з Підмосков’я і вивезти сім’ю за кордон.

В результаті родина емігрувала до Ізраїлю. Цей вибір доволі очікуваний, адже у Пугачової роками раніше знайшовся маєток в Кесарії. Сам Максим Галкін має єврейське коріння та й про національність самої Алли Борисівни неодноразово ходили чутки.

Максим Галкін показав, як сидить з дітьми в бомбосховищі

Максим Галкін на фоні Сфінкса з модними шортами показав світлину з 90-х
Максим Галкін показав, як сидить з дітьми в бомбосховищі

За кордоном Максим Галкін, його дружина та діти проживали майже 2 роки. Як раптом, в Ізраїлі розгорнулися військові дії. Люди почули повітряні сирени, а люди здебільшого почали ховатися у бомбосховищах. Тим паче, що в Ізраїлі вони є майже в кожній квартирі. Будинок Максима Галкіна не став виключенням.

Зірка не змусив чекати на ексклюзивні коментарі від нього, а також нещодавно оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію, яка була зроблена у сховищі. На ній зображені обидва спадкоємця зірки. Ліза виглядає доволі розгубленою і тримається рукою за підібгані ніжки. Тим часом Гаррі не вішає носа, посміхається і ніби почувається набагато краще за сестру, хоча є імовірність, що він вдає спокій заради своєї родини, проявляючи мужність та стійкість.

Максим Галкін показав, як сидить з дітьми в бомбосховищі

“Понад півтора року тому ми з родиною поїхали з рф. Хоч би скільки намагалися назвати наш від’їзд втечею – це неправда. Тікають від загрози. Нам нічого не загрожувало. Як і росії, нічого не загрожувало лютого 2022 року. Чому ми поїхали, я пояснювати не буду, – заявив гуморист. – Виїхали до Ізраїлю. Це був свідомий вибір. Ми можемо жити в одній із двадцяти семи прекрасних європейських країн без проблем хоч завтра. Але ми вибрали Ізраїль, бо ми з Аллою почуваємось своїми, не чужими”, – підсумував у своєму новому повідомлені Максим.

До речі, російські ЗМІ повідомляють, що Максим нібито втік з Ізраїлю, але Галкін спростував дану новину саме публікацією з дітьми.

Схожі статті

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?