На кого Аліна Гросу проміняла Романа Полянського? Поки співачку жаліли, вона завела новий роман за кордоном

Відома українська співачка Аліна Гросу вперше за 2 роки показала, що насправді в неї відбувається в особистому житті. Усі деталі в нашій статті.

Після початку повномасштабної війни в Україні фанати Аліни Гросу неабияк цікавилися її особистим життям, а все тому, що її бойфрендом був громадянин російської федерації Роман Полянський. Актор закрив доступ до своєї особистої сторінки в соціальній мережі Instagram, не робив жодних коментарів чи заяв, і в цілому ховався від публіки. Через півроку Павло Зібров заявив, що у Аліни та її коханого нібито все в порядку.

Мовляв, актор підтримує Україну і знаходиться постійно разом зі своєю коханою. Але чи то виконавець трохи дофантазував, чи то ситуація різко змінилася, але восени Аліна рушила до Сполучених Штатів Америки.

Тим часом її коханий засвітився в москві на червоній доріжці. Тоді стало зрозуміло, що їхні дороги розійшлися. Пізніше Аліна розповість, – шкодує, що ці стосунки були публічними. Також виконавиця заявила, що більше не допустить цієї помилки.

Аліна Гросу показала нового бойфренда

Вже півтора року вона знаходиться в Каліфорнії, робить нові публікації, розповідає про оновлення в творчості і навіть змінила стиль. Втім, шанувальники як і раніше переживають за неї та хочуть, аби вона була щасливою і в особистому плані.

Нещодавно Гросу вирішила поставити крапку у даному питанні і показала свого бойфренда. Мовляв, щоб більше не жаліли.

Аліна Гросу показала нового бойфренда

На жаль, обличчя чоловіка вона не показала, але характер їхніх стосунків завдяки кадрам зрозумілий одразу.

Також існує висока вірогідність того, що насправді за об’єктивом знаходиться Роман Полянський, хоча це стало-б доволі цікавим поворотом подій.

Нагадуємо, що до стосунків з російським актором Аліна була заміжнею за бізнесменом, який також народився та проживав у Москві. Олександр Комков прожив у шлюбі зі співачкою лише півроку, після чого пара розійшлася. Неодноразова Аліна у своїх інтерв’ю звинувачувала колишнього чоловіка у корисливості, а також натякала на те, що він жив за її рахунок.

Схожі статті

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.