“Мамуся”: дружина Віктора Павліка Репяхова показала архівні кадри зі своєю мамою – все дитинство в Туреччині

29-річна дружина українського співака Віктора Павліка Катерина Репяхова продовжує поширювати кадри зі своєї довгоочікуваної відпустки та показала архівне відео з мамою з часів своєї юності.

Блогерка та бізнесвумен Катерина Репяхова не приховує, що на власному шляху до успішної самореалізації чималу роль відіграла саме її мама, оскільки жінка отримувала належну турботу, підтримку та піклування, а ще довірливі стосунки, про які наразі мріють багато підлітків.

Катя Репяхова
Дружина Віктора Павліка Репяхова показала архівні кадри зі своєю мамою

До слова, раніше Репяхова розповідала, що мала у своєму дитинстві навіть більше ніж достатньо, адже разом з мамою об’їздила майже всю Україну та світ. Тепер вона щаслива, що у неї є змога фінансово забезпечити відпочинок своєму 2-річному синові Михайлу та матусі, і тим самим віддячити їй за щасливе та безтурботне дитинство.

Так, нещодавно дружина співака Віктора Павліка Катерина Репяхова показала своїм фоловерам в соціальній мережі Instagram, як вона виглядала в юні роки. Бізнесвумен розповіла, що все дитинство вона з мамою їздила відпочивати до Туреччини, а останнього разу вони мали змогу насолодитися турецькою гостинністю та морем ще у 2021 році.

Утім, після початку повномасштабного вторгнення всі традиції та плани відішли на інший план, і почалася спроба прийняття нового життя. Наразі Катерина щаслива відновити подорожі зі своїм сином, аби показати йому красу світу та зі своєю мамою, якій завдячуватиме все її життя за власне прекрасне, розмірене та спокійне дитинство.

Нагадаємо, що блогерка Катерина Репяхова відповіла користувачам соціальної мережі Instagram, чи впливає різниця з Віктором Павліком у 28 років на їхні стосунки. Жінка запевнила, що даний фактор ніяким чином не відображається на сімейному житті зі співаком. Щобільше, закликала заспокоїтися та збагнути, що з Віктором вона почувається щасливою та коханою.

Катерина Репяхова та Віктор Павлік

Схожі статті