“Ексклюзив”: дружина Григорія Решетніка Христина вперше показала відео з їхнього весілля – репортаж 1+1

Дружина українського телеведучого Григорія Решетніка Христина приємно вразила фанів архівним відео з власного весілля, де довела, що з того часу кохання в пари не згасло.

Знамените подружжя Григорія Решетніка та Христини Решетнік у своєму сімейному житті пережило чимало труднощів, непорозумінь, сварок та нервових зривів, однак розв’язувати проблему розлученням парі ніколи й на думку не спадало.

В цьому і є секрет справжнього сімейного щастя, адже вміти розмовляти, перепрошувати за власні помилки та боротися за гаразд в стосунках, де далі живе кохання здатен далеко не кожен. Ба більше, коли Христина та Григорій стикнулися з хейтом публіки через виїзди за кордон та оприлюднення щасливих моментів з відпочинку, вони ставали на захист одне одного та переживали складні моменти разом.

Григорій Решетнік зізнався, що забрав дружину з дітьми і
Дружина Григорія Решетніка Христина вперше показала відео з їхнього весілля

Дружина знаменитого ведучого згадала той щасливий та пам’ятний день для їхньої пари, коли вони стали офіційно однією родиною. Христина ексклюзивно поширила відео з власного весілля та репортаж 1+1 з місця подій.

Щасливі молодята у весільному костюмі та в чарівній білій довгій сукні розповідають, як обрали дату свого розпису. Так, тепер кожного року подружжя 10 жовтня святкує річницю свого шлюбу та радіє, що їхнє особисте свято припадає на таку гарну дату – 10.10.2010, тобто, 10 можна вважати своєю щасливою цифрою:

“Ексклюзив. Ви побачите це відео вперше. Сюжет з нашого весілля 10.10.2010. Ще до існування Інстаграм”.

Нагадаємо, що пара за час подружнього життя виховує трьох синів – сина Івана, народженого у 2013-му, Дмитра, що побачив цей світ у 2017-му та Олександра, що з’явився у 2020-му. Однак Христина та Григорій не приховують, не виключають думку, що в родині може з’явитися ще й донька.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.