Невістка Оксани Марченко відгуляла гучне весілля і показала розкішну каблучку: навкруги одна помпезність

Невістка знаменитої української телеведучої та зрадниці Оксани Марченко Катерина опублікувала архівний кадр зі свого весілля з чоловіком Богданом.

Невістка Оксани Марченко Катерина зустрічалася з її сином Богданом доволі тривалий час перед тим, як вийти за нього заміж. Весілля сталося 2020 року восени. Пара влаштувала грандіозне свято: виступав Олег Винник, наречена змінила декілька весільних суконь, була присутня неймовірна кількість гостей і в цілому преса писала про це торжество ще півроку після його завершення.

Обговорювали все: від діамантової обручки нової невістки Марченко та Медведчука, до незрозумілої поведінки виконавця, який і співав, і виконував роль телеведучого, і цілував наречену в обидві щоки.

Невістка Оксани Марченко показала архівні знімки з весілля

Весілля сина Оксани Марченко
Невістка Оксани Марченко показала архівні знімки з весілля

Після початку повномасштабної війни в Україні уся сім’я Богдана виїхала за кордон. Втім, він залишився в Києві. Як повідомляли, молодий бізнесмен лише посилив охорону навколо свого будинку, але продовжував перебувати на батьківщині. Його дружина Катерина посилала дивні сигнали стосовно свого патріотизму, малюючи свої коси в жовто-блакитні кольори.

Дівчина побувала у рідної сестри-двійняшки на Кіпрі, і судячи з усього, досі залишається за кордоном разом з маленьким сином Віктором.

Нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадр з весілля. Зроблено це було на честь річниці. Не так давно підписники могли помітити, що Катерина зняла діамантову обручку, яку на її безіменний палець одягнув Богдан. Тож звісно напрошувалися висновки про розлучення. Але судячи з усього, у пари розставання поки що не намічається.

Невістка Оксани Марченко показала архівні знімки з весілля. Скріншот особистої сторінки блогерки

На знімку Катерина постала спиною, тож у підписників є можливість розгледіти неймовірний шлейф, довжелезну фату, розкішну зачіску дівчини та її тендітні руки.

Богдан як завжди залишився поза кадром і видно лише його руку. Він подає її своїй нареченій, перед тим як вона почне підійматися сходами.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.