“Міша, я все поясню”: Кацурін ревнує та нервує, поки Надя Дорофєєва обіймається з блогером Лебігою

Український блогер Міша Лебіга виклав у мережу фото, на якій обіймається з Дорофєєвою. Кацурін не змусив чекати та відреагував на світлину.

Зірка TikTok, блогер та стрімер Михайло Лебіга виклав спільне фото з Надею Дорофєєвою. На знімку він сидить на колінах співачки та обіймає її. В підписі до допису Міша зізнається Наді у коханні та запрошує жити разом. Чоловік розмістив допис на своїй сторінці в Instagram.

“Мам, знайомся – це Надя, я її люблю і вона буде жити з нами!” – жартівливо підписав фото блогер.

Надя Дорофєєва знялася в обіймах блогера Міші Лебіги
Надя Дорофєєва знялася в обіймах блогера Міші Лебіги

Михайло Кацурін не пройшов повз та швидко відреагував на світлину. “Я тебе кохаю, але я в ах*ї” – написав чоловік. “Міша, це не то що ти подумав. Я все поясню” – відповів йому Лебіга. Підписники припустили, що Надю просто притягують чоловіки, на ім’я Михайло.

Надя Дорофєєва знялася в обіймах блогера Міші Лебіги
Надя Дорофєєва знялася в обіймах блогера Міші Лебіги

Насправді все просто. Дорофєєва з Лебігою оголосили спільний збір на ЗСУ та вирішили підігріти зацікавленість шанувальників спільним кавером на пісню “Я тебе кохаю, але не зовсім”. Надя зізналася, що за 5 годин їм вдалося зібрати 1 мільйон гривень, тож вони продовжили збір та збільшили мету. Наразі зірки збирають 2 мільйони на 100 дронів. Співачка вражена активністю та дякує за участь всім, хто долучився.

Надя Дорофєєва знялася в обіймах блогера Міші Лебіги
Надя Дорофєєва знялася в обіймах блогера Міші Лебіги

Підписники оцінили старання команди та висловили прихильність. Під дописом сотні схвальних коментарів на підтримку збору.

“Це найкраще, що я бачив на цьому тижні!”, “Вимагаю альбом таких рімейків на кожен твій трек!”, “Як завжди круто придумали”, “Не знаю хто на кого там дивиться, але є якісь навчальні курси в відеомонтажера цього шедевру?” – написали шанувальники під постом.

Схожі статті

Ксенія Мішина повідомила про поповнення в родині, але не знає, що тепер робити

Популярна українська акторка Ксенія Мішина здивувала повідомленням про поповнення в її родині. Втім, зірка чесно зізналася, що не знає, що з цим робити.

Аліна Гросу і Влад Яма – що спільного? Українські зірки засвітились разом у США

Хореогораф Влад Яма вже давно звик до життя в США, так само як і співачка Аліна Гросу - обох артистів було помічено разом. Що їх пов'язує - невже більше, ніж просто знайомі?

Красень, котрий співає з англійським акцентом: Тіна Кароль показала, який у неї виріс син

Популярна українська співачка Тіна Кароль показала, яким виріс її єдиний син, котрий народився від продюсера Євгена Огіра. Веніамін все більше виглядає як англієць.

Двоповерховий маєток, власне господарство та купа персоналу: як виглядає будинок Олі Полякової

Популярна українська співачка Оля Полякова володіє чималою територією, на якій розмістився її двоповерховий маєток. Пропонуємо зазирнути за ворота та дізнатися, чим так пишається артистка.

Екс-суддя “Україна має талант” Фролова показала, як змінилася: вже не світловолоса

Колишня суддя "Україна має талант" Слава Фролова показала, як змінилася за цей час. У знаменитості вже не світле волосся і вага також змінилася.

Наталія Могилевська розповіла, якою вона стала мамою насправді: готова сидіти і чекати

Популярна українська співачка Наталія Могилевська багато років мріяла про материнство, і лише не так давно стала мамою. Як ця подія її змінила? Фанати були здивовані.