“10/10 мій стиль”: нова дружина колишнього Ані Лорак показала, чим вона краща за свою конкурентку з москви

2023-го колишній чоловік Ані Лорак Мурат одружився знову. Його дружиною стала дівчина, з якою він будував стосунки вже декілька років. Мова йде про красуню Лілію.

Коли у житті Мурата Налчаджиоглу з’явилася нова жінка фанати Ані Лорак поставилися до цієї новини дуже критично, що вже й казати про інших представників аудиторії, яким Кароліна може і не подобалася, але справа зі зрадою викликала у сторону сім’ї ще більше негативу.

Подейкували, що саме з Лілією турецький бізнесмен був, коли артистка знаходилася на гастролях, втім, за офіційною версією, зустрічатися з жінкою бізнесмен почав після фактичного розлучення, а плітки залишилися плітками.

Ані Лорак з донькою та колишнім чоловіком
Ані Лорак з донькою та колишнім чоловіком

Їм пророчили розставання, а більшість підписників не вірила у щасливий фінал цих стосунків. Тим не менш, 2023 року Мурат взяв свою кохану заміж і тепер Лілія є офіційною дружиною підприємця. У зв’язку з цим увага до її персони ще збільшилася, а Ані Лорак починає програвати в усіх планах.

Нова дружина колишнього Ані Лорак показала, чим вона краща за свою конкурентку

Українська візажистка Лілія Налчажиоглу виклала в блозі ефектні світлини. 27-річна жінка представила елегантний образ, який створила за допомогою чорної мінісукні на тонких бретелях, плаща, ботфортів на високих шпильках і червоної сумочки. Відповідні фотографії можна знайти на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Мати 9-річної доньки Олександри від попередніх стосунків пройшлася підземною стоянкою й міською вулицею. Знімки вона підписала: “Мій стиль 10/10”.

Звісно, повз кадрів своєї коханої дружини Мурат не зміг пройти, а тому залишив уподобайки.

Нова дружина колишнього Ані Лорак показала, чим вона краща за свою конкурентку
Нова дружина колишнього Ані Лорак показала, чим вона краща за свою конкурентку

Нагадуємо, що після 24 лютого Ані Лорак понесла ще більші репутаційні втрати. Її співвітчизники очікували, що через 9 років артистка все ж таки заговорить та стане на захист своєї батьківщини, але натомість Кароліна видалилася з соціальних мереж та покинула російську федерацію. З’явилася на телебаченні вона лише через півроку. Тоді ж вона розповіла про те, що вступила у нові любовні стосунки і дала ряд заяв, які повністю зруйнували сподівання фанатів на те, що вона колись повернеться до України.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.