“Показуха вже дістала”: Каменських знову потрапила під приціл хейту – розлучення приховує, а добрі вчинки ні

Відома українська співачка Настя Каменських продовжує робити добрі справи для суспільства та висвітлювати це на свою велику аудиторію. Втім, такий контент сподобався далеко не кожному.

Українські пересічні громадяни вже неодноразово висували обвинувачення співачці, що вона у своїх свідченнях, емоціях та каяттях не є щирою. Артистка довго мовчала, ніяк не реагувала на дані висміювання та навчилася миритися з хейтерами, однак нещодавно перервала мовчання.

Настя Каменських запевнила, що в інтерв’ю, на яке її запросила телеведуча та громадська діячка Маша Єфросиніна вона показувала свої справжні, а не награні на камеру емоції, а також надавала чесні відповіді на всі питання.

Додала, що цим інтерв’ю вона пишається, проте всі висміювання в Мережі неабияк її засмутили. Зауважила, що чесність ніколи не нагороджувалася та за її переконаннями, вона була щирою на всі 1000%.

Настя Каменських
Каменських знову потрапила під приціл хейту

Після нового допису в соціальній мережі Instagram з мотиваційним посиланням про здатність допомагати та підтримувати одне одного в найважчі миті життя, співачка знову стикнулася з негативними коментарями від користувачів.

Артистка розповіла про донорство та запевнила, що в цьому є ряд позитивних моментів. По перше, люди, що регулярно здають кров знижують ризик на утворення багатьох хвороб, а також збільшують тривалість життя. По друге, донори отримують безплатні аналізи, які варто регулярно проходити всім, а саме на гемоглобін, ВІЛ, гепатити тощо. Ну і ще не менш важливий факт, що одна доза може врятувати життя відразу декільком людям.

Після даної розповіді та показу ще однієї доброї справи підписники в коментарях зауважили, що не розуміють, навіщо це висвітлювати на люди, адже це можна зробити по-тихому. Утім, знайшлося багато відданих фанів, які підтримали улюбленицю, зазначивши, що такі дописи потрібні.

Каменських знову потрапила під приціл хейту

Нагадаємо, що в Мережі шириться інформація, що в Потапа та Насті Каменських настали складнощі у стосунках. Однак подружжя переконує, що розлучатися ніхто не планує, а всі плітки не є правдивими.

Схожі статті

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?