Як виглядає єдиний син Олега Винника? Дорослий юнак високого зросту та з відмінним почуттям гумору

Олег Винник роками приховував правду про свою сім'ю і той факт, що в нього насправді є син, який живе далеко за кордоном. Втім, у нових реаліях виконавцю довелося зізнатися.

Плітки про сина Олега Винника з’явилися дуже давно. Подейували, що саме в Німеччині в нього народився первісток Юліан, якого привела на світ бек-вокалістка артиста Таюне.

Втім, Олег не тільки не поспішав підтверджувати дану інформацію, але кожного разу її спростовував. Журналісти не полишали дану тему. Преса поспілкувалась з колишніми односельчанами артиста. В результаті цієї розмови стало відомо, що насправді виконавець одружений і дійсно має дитину, яка залишилася жити в Європі.

Як виглядає єдиний син Олега Винника

Як виглядає єдиний син Олега Винника

Пізніше Олег взагалі засвітився з сином під час свого відпочинку в Домінікані. На кадрах хлопець вже був доволі високим, а також струнким. Своє обличчя він прикрив окулярами та головним убором.

Той факт, що плітки були правдою Олег визнав лише після 24 лютого. Рівно через рік після своєї втечі за кордон зірка дав ексклюзивне інтерв’ю, у ході якого зізнався, що дійсно папараці побачили його саме зі спадкоємцем, і він був неймовірно розлючений на них за це.

Юліан відреагував з гумором та не драматизував. За словами музиканта, він навіть посміявся над емоціями батька, не реагуючи на проблему, яка виникла. При цьому саме хлопець вирішив, що буде вести непублічний образ життя.

Зараз юнак вже отримує вищу освіту та пов’язав своє життя з точними науками. На сцену його не тягне і співаком він ставати не збирається. Чи є у Олега ще інші діти інформації немає. Чоловік розповів лише те, що найвірніші фанати давно обговорювали і в чому були впевнені.

Нагадуємо, що декілька років тому Олег Винник брав участь у реаліті-шоу, в якому його перевіряли на батьківство над трійнятами. В результаті зйомок стало відомо, що імовірно матір дітей Олега набрехала, і насправді це були не його нащадки. Цей ефір був прекрасним прикладом того, як виконавець експлуатував тему свого особистого життя, хоча навпаки стверджував, що намагається привертати увагу саме своєю творчістю.

Схожі статті

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?

Величезний маєток, студії, басейн: як виглядає еко-будинок переможниці Євробачення-2004 Руслани Лижичко

Переможниця пісенного конкурсу Руслана Лижичко показала, як виглядає її маєток неподалік від столиці: студія звукозапису, сад, електростанції та інше.