Оля Полякова залишила чоловіка і розповіла, заради кого зібрала свої валізи: “В найкращій компанії”

Музиканти усього світу прекрасно знають, що таке розлука з сім'єю, адже гастролі можуть продовжуватися не тільки півроку, але декілька років, якщо мова йде про великий тур.

Кар’єра Олі Полякової знову зазнала підйому, і не тільки завдяки її важкій праці. Хоча артистку постійно критикують за її репертуар, вона продовжує залишатися в усіх на слуху.

І нещодавно це відбулося через Влада Міцкевича, який вночі заявив про те, що мав роман з артисткою, яка до речі заміжня, і окрім того навіть жив з нею.

Твою чергу Оля заперечила дану інформацію і сказала, що нібито вони з шеф-кухарем просто були близьким друзями, але вона не очікувала, що він піде на подібне. При цьому Вадим Буряковський жодним чином не відреагував на дані новини.

Оля Полякова дала гучний концерт у Празі

Оля Полякова показала свого чоловіка, з яким зараз живе
 Оля Полякова дала гучний концерт у Празі

Цікаво, що Оля дійсно постійно виходила на зв’язок зі свого розкішного маєтку, в якому давно живе зі своїм чоловіком та дітьми. І виглядає доволі дивним той факт, що вона встигала нібито і на концертах виступати, і в маєтку проживати, і квартиру з Владом Міцкевичем ділити.

Тим часом сама артистка не тільки не засмучується через інформаційну хвилю, яка накрила її з головою, але й пожинає приємні плоди, адже зараз вона має можливість краще прорекламувати свій концертний тур. Нещодавно артистка з пакували свої валізи та рушила до Праги, де дала гучний концерт.

Оля Полякова дала гучний концерт у Празі

Афіша та відповідні кадри з’явилися на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Нагадуємо, що Оля Полякова знаходиться в шлюбі зі своїм чоловіком понад 20 років, і в цьому союзі виховала двох дітей. Неодноразово зірка розповідала, що все ж таки думала про розлучення, але кожного разу справа до цього не доходило через думки про розподіл майна, а також неймовірну особистість її обранця, який навіть не хотів ділити нерухомість, а був готовий віддати їй все.

З Владом Міцкевичем Олю доля звела в минулому році, коли вони почали активно працювати над спільним проєктом.

Схожі статті

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?