Як виглядають батьки відомих красунь? Фото Лесі Нікітюк, Аліни Гросу та Тіни Король з батьками

Відомі жінки не тільки успішно реалізовані у кар'єрі, а і є люблячими дітьми своїх батьків. Зірки періодично радують шанувальників та показують фото зі своїми рідними.

Леся Нікітюк

Відома українська телеведуча успішно веде соціальні мережі. За життям ведучої “Хто зверху” спостерігає 4,2 мільйона фоловерів й ця цифра тільки зростає. Жінка часто відвідує батьків у Хмельницькому, тому вони періодично потрапляють у сторіс та дописи Лесі. Вона навіть допомогла створити сторінку для мами. Тепер жінка також викладає спільні фото родини.

Леся Нікітюк показала своїх батьків
Леся Нікітюк показала своїх батьків

Тіна Кароль

Відома українська співачка народилася в родині інженерів. Батько не підтримав бажання доньки стати співачкою. Чоловік розуміє, який це складний шлях та не хотів, щоб Тіна тяжко працювала. Мама навпаки підтримала майбутню зірку, ще у юному віці.

Тіна Кароль показала своїх батьків
Тіна Кароль показала своїх батьків

Батько Тіни вже пенсіонер, йому 67 років. Проте, це не завадило чоловікові стати на захист країни. Після початку повномасштабного вторгнення Григорій записався добровольцем до територіальної оборони Києва.

Тіна Кароль показала своїх батьків
Тіна Кароль показала своїх батьків

Аліна Гросу

Батьки виконавиці Аліни Гросу відразу підтримали творчість дівчини. Навіть забрали дівчинку зі школи, а навчалося вона вдома з в перервах між концертами. Тато бізнесмен оплачував її приватні у вчителів, а мама була продюсером юної співачки.

Аліна Гросу показала своїх батьків
Аліна Гросу показала своїх батьків

Зараз Аліна дуже вдячна батькам за підтримку та поради. Вона знає, що завжди може розраховувати на їх допомогу. Вона навіть випустила пісню, присвячену найріднішим людям в її житті – батькам.

“З ним, як за кам’яною стіною. Він з тих чоловіків, за якими не страшно ніщо, на нього завжди можна покластися”, – говорить Аліна про батька

Аліна Гросу показала своїх батьків
Аліна Гросу показала своїх батьків

Схожі статті

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.