Як виглядає дочка Віри Брежнєвої від олігарха? Юна копія мами, яка прагне виглядати набагато старшою

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва ніколи не приховувала своїх дочок і активно показувала їх в мережі. Як виглядає рідна дочка Кіпермана?

Навколо розлучення між Костянтином Меладзе та Вірою Брежнєвою, яка нині вважає за краще називатися Галушкою, не вщухають чутки. З кожним днем ​​ця історія обростає все більшими подробицями та змушує задуматися, хто є хто насправді. Нещодавно стало відомо про те, що Костянтин після розриву з дружиною почав активно займатися продажем майна.

Віра Брежнєва привітала доньку з днем народження
Як виглядає молодша дочка Віри Брежнєвої

Серед нерухомості, яка була записана на прізвище Меладзе, вважалися розкішний особняк у Підмосков’ї, а також вілла в Італії. Примітно, що офіційним власником будинків була мати продюсера — саме через неї оформлялися всі угоди, і гроші, відповідно, теж отримала вона.

Виходить, що Брежнєва залишилася ні з чим. Разом із фінансовою подушкою Віра втратила й творчу підтримку Костянтина, який написав її головні хіти. А Меладзе тим часом переключився на нову музу, якою виявилася 20-річна Софія Тарасова.

За словами письменниці та психолога Юлії Шилової, яка послалася на свої джерела, Віра забрала у Костянтина абсолютно все. Дім, зірка і без того може вважатися щасливою та удачливою, адже окрім слави, грошей та багатства має міцну сім’ю. Мова йде про її дочок.

Як виглядає молодша дочка Віри Брежнєвої

Так, своїх дівчат артистка народила у різних шлюбах. Красуня Соня навіть стала свідком того, як майбутня зірка будувала кар’єру, а от Сара народилася вже у її союзі з олігархом Кіперманом.

У чоловіка склалися настільки хороші стосунки з падчеркою, що та також взяла його прізвище. Примітно, що обидві дівчини дуже схожі на матір, і обидва обидві вже дорослі. Принаймні Сара, яка ще неповнолітня, намагається усіма можливими методами додати собі візуально віку. І в неї це безумовно виходить, хоча далеко не всі користувачі мережі сприймають це позитивно.

Як виглядає молодша дочка Віри Брежнєвої

Віра обожнює своїх спадкоємиць, пишається ними, але не раз зізнавалася, що також хотіла народити дитину від Костянтина Меладзе. Дана ідея не увінчалася успіхом.

Тепер же Віра Брежнєва ризикує стати бабусею, адже її доросла дочка Соня досягла того віку, коли кожного наступного дня може здивувати новиною про створення власної сім’ї.

Схожі статті

Йому немає й рочку: 34-річна Ксенія Мішина показала свого другого “сина” – крихітний, руденький і кучерявий

Декілька тижнів тому Ксенія Мішина придбала улюбленця, якого ласкаво почала називати своїм "сином". Як зараз виглядає песик, якому немає навіть і року?

“Можна й заміж”: 36-річна Леся Нікітюк розповіла, коли відбудеться весілля та розпис з коханим у РАЦСі

Відома українська холостячка Леся Нікітюк звикла тримати особисте за сімома замками. Проте, всі ми люди, й можемо проговоритися та ненароком поділитися планами на життя.

“Лікарі приїздили тричі”: 39-річний шоумен Володимир Остапчук показався у лікарні з непростим діагнозом

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук поскаржився на своє самопочуття. Крім того, чоловік розповів, що змусило його звернутися за допомогою.

Назустріч до найбільшої любові: Камалія показала, заради кого поїхала за кордон і замилувала їхніми обіймами

Відома українська співачка Камалія показала, чому покинула Україну та вирушила за кордон. Мережа замилована спільним відео жінки з доньками.

Колись Могилевська була багатодітною: як зараз виглядать 3 дорослих падчерки зірки, котрих вона дуже любила

Знаменита співачка Наталія Могилевська усе своє свідоме життя говорила про те, як мріє стати матір'ю, але насправді, це бажання впродовж 5 років було реалізоване. Мова йде про трьох падчерок зірки.

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.