28-річна Аліна Гросу стала темною шатенкою та показала результат: наче рідна донька Анджеліни Джолі

Знаменита українська виконавиця Аліна Гросу вразила мережу раптовою зміною у зовнішності. Зірка вирішила показати, як буде виглядати з темним кольором волосся.

З Аліною Гросу публіка знайома більше 20 років. Тому глядачі мали можливість спостерігати трансформаціями дівчини. Вона встигла вже багато разів змінити репертуар, а також свій стиль та образ.

Ще 3 роки тому, коли українці проживали свої найкращі часи Аліна була яскравою білявкою, яка одягалася у стилі “тиха розкіш”. Втім, після її переїзду до Сполучених Штатів Америки все трохи змінилося. Зараз Аліна руда.

Аліна Гросу стала темною шатенкою

Аліна Гросу стала темною шатенкою

І хтоб міг подумати, що насправді їй дуже пасує темне волосся. Нещодавно зірка вирішила трохи по експериментувати у графічному редакторі та опублікувала результати на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Так, на верхньому кадрі Аліна Гросу шатенкою і неймовірним чином схожа на всесвітньовідому голівудську акторку Анджеліну Джолі. Причому ця схожість абсолютно непомітно, коли співачка має світле шевелюру чи яскраво-полум’яну.

Нагадуємо, що наприкінці 2022-го навколо Аліни Гросу піднявся скандал. Зірку звинувачували у втечі, але вона швидко взяла ситуацію під контроль та пояснила, що відбувається. Артистка тривалий час волонтерила, перебувала в Україні та приймала під своїм дахом переселенців. Але пізніше на неї чекала складна операція та реабілітація.

Також ситуація ускладнилася особистими проблемами. Врешті-решт, дівчина вирішила підвищити свої кваліфікаційні навички у акторський школі в Голлівуді. Саме через це вона покинула Україну і досі знаходиться за кордоном.

Зірка запевняє, що обов’язково повернеться до України, але поки що не може прогулювати навчання, адже до цього викладачі ставляться дуже серйозно і вона не може собі дозволити подібної розкоші. Зірка продовжує співати, створювати хіти українською та спілкуватися зі своїми фанатами.

Також у жінки з’явився бойфренд, але вона наполегливо не показує його обличчя. Є імовірність, що це росіянин Роман Полянський, і вони насправді не розсталися.

Схожі статті

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.