Потап різко став чорним та вразив мережу новим виглядом: наче репер з Бразилії, а не чоловік Каменських

Відомий український репер Потап заінтригував мережу фотографією, на якій постав у незвичайному вигляді. Тон шкіри артиста змінився надзвичайним чином.

За останні 10 років Потап встиг без перебільшень побачити увесь світ. Зірка багато подорожував і активно публікував фотографії зі своїх поїздок на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Компанію йому складала то кохана дружина, то син, то колектив чи друзі.

Примітно, що Олексій не приховував своєї прихильності саме до теплих країн. За півроку він міг побувати на островах чи курортах декілька разів. Особливо з Настею Каменських вони полюбили Іспанію та Мальдіви.

Потап вразив мережу зміною у зовнішності

Однак, після 24 лютого шанувальники вже і забули, наскільки безтурботним та легким було життя їхніх кумирів. І тим не менш, нещодавно у мережі сплив кадр, який може здатися комусь смішним, комусь цікавим, але в цілому повз якого важко пройти байдужим.

Потап вразив мережу зміною у зовнішності

На ньому Настя Каменських та Потап постали разом. Помітно, що пара знаходиться на відпочинку. Але найбільше кидається в очі шкіра Олексія, яка засмагла настільки, що він припинив бути схожим на себе. Складається враження, що чоловік походить на бразильця чи мулата. І у його зовнішності майже нічого не видає українське коріння.

Нагадуємо, що станом на 24 лютого Потапа разом зі своєю дружиною, матір’ю та тещею знаходився в Іспанії. Українці очікували, що родина повернеться найзближчим часом, але натомість вони затрималися аж на півроку. Через це на сім’ю звалився небувалий хейт. Першою приїхала Настя Каменських, а слідом за нею вже і чоловік, який розповідав, що насправді опинився в Україні набагато раніше.

Згодом послідувала низка скандалів, яка була пов’язана з продюсером. Його то звинувачували у зрадах дружині, то у поганому продюсерстві, то у невдалій композиції. Зараз Олексій активно намагається впоратися за репутаційними втратами.

Але після його виїзду за кордон разом з дружиною, який стався буквально нещодавно, а місцем призначенням знову стала Іспанія, родина повернулася туди, звідки розпочала свою роботу.

Схожі статті

Переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин і дружина завітали у храм в джинсах: зате дочка у вишиванці (ФОТО)

Через величне християнське свято тисячі українців навідалися до церков та храмів. Зірки не стали виключенням. Роман Сасанчин показав, як його родина освячувала Великодній кошик.

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася про зміни у розвитку свого маленького сина: “Ви правильно казали”

На родину Віктора Павліка не рідко сиплеться шквал критики. Дістається навіть його молодшому сину. Але Катерина Репяхова не засмучується та продовжує ділитися маленькими перемогами.