Таїсія Повалій показала, якою стала після пластики: минулу вроду вже не повернути ніякими методами

Знаменита українська співачка Таїсія Повалій, яка оскандалилася своєю зрадою, показала, що з нею сталося після невдалої пластики. Усі деталі в статті.

Повалій не виглядає набагато молодшою ​​за багатьох ровесниць завдяки догляду. Хоча вкладала в це неймовірні гроші.

Таісія Повалій десятиліттями захоплювалася пластичної хірургії та косметології. Зірка не проходила повз жодної новинки у цій індустрії, і жорстоко поплатилася за свій інтерес та бажання зберегти свою вроду, а не старіти красиво та благородно.

Таїсія Повалій показала, якою стала після пластики

Нещодавно Таїсія Повалій поспілкувалася з журналістами та розповіла про те, як хірург назавжди змінив її зовнішність. І мова йде не про чарівну трансформацію у молоду красуню. Це сталося 20 років тому. Новомодних препаратів ще не існувало, а зіркам пропонували для цих цілей біополімерний гель, який не розсмоктується. Звісно, знаменитості про це не знали.

Таїсія Повалій ховає своє обличчя після чергової пластичної операції
Таїсія Повалій показала, якою стала після пластики

Примітно, що його ставили у різні частини тіла і навіть в губи. Таїсії його закачали в обличчя. І до того ж різну кількість. Після цього воно стало асиметричним. Примітно, що розсмоктати його іншими препаратами неможливо, як і позбавитися хірургічним шляхом.

Артистка вимушена робити сильний макіяж, щоб виправити асиметрію, але уважні глядачі все одно все помічають.

“Я однією з перших постраждала. Мені ввели біополімерний гель. Тоді ще не було нинішніх, сучасних засобів, наприклад, гіалуронової кислоти. Але з’явився цей гель. І ми всі дружними рядами пішли його колоти. А він не розсмоктується. Але тоді ми про це не знали. Він у мене згодом зрісся з м’язами. Прибрати його тепер неможливо. Ось так і живу”, – розповіла артистка.

Варто відмітити, що косметологи відмовляються працювати з клієнтами, у яких тканинах є біополімери, так як він реагує дуже неочікувано. Тож двері для Повалій до деяких процедур назавжди зачинені.

Нагадуємо, що Повалій зрадила Україну після 24 лютого, переїхала до російської федерації і виступає там на сцені часто з українськими піснями. Син артистки спочатку її не підтримав, але пізніше стало відомо, що рідні тримпють зв’язок і спадкоємець співачки не поспішає її засуджувати публічно.

Схожі статті

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?