37-річна Ольга Цибульська наважилася на пластику та показала, як виглядає: “Я хвилююся” (ФОТО)

Відома українська співачка Ольга Цибульська вразила мережу раптовим зізнанням про пластику, на яку вона днями наважилася. Усі деталі в статті.

Впродовж півтора роки Ольга Цибульська навіть не намагалася приховувати той факт, що дуже важко переживає усе, що відбувається. Артистка впала в глибоку депресію, в результаті чого зазнала певних змін її зовнішність.

Наприклад, Ольга не так давно обговорювала зі Славою Дьоміним той факт, що вона набрала більше 10 кілограм. Для артистки це велика невдача, адже свого часу вона провела велику роботу над собою і хизувалася цією непростою перемогою.

Зараз же вона опинилася там, звідки починала. Також Ольга активно говорить про те, що готова працювати над собою і хоче це зробити. Але ж хто знав, що найближчим часом вона заявить про пластику.

Ольга Цибульська наважилася на пластику

Оля Цибульська показала, хто полонив її серце
Оля Цибульська показала, хто полонив її серце

Так, нещодавно артистка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram повідомлення про те, що вона опинилася в клініці пластичної хірургії і вже готується до операції.

Співачка додала фотографію, на якій показала, як виглядає. Ольга постала, ясна річ, без макіяжу, трохи наляканою та розгубленою. Що саме Цибульська збирається в собі виправляти вона не розповіла, тож на її підписників чекає дійсно корисний і не менш цікавий контент.

Варто відмітити, що Ольга Цибульська завжди мала дуже хорошу самооцінку і збити її з пантелику було важко якимось зауваженнями. Втім, сцена може бути доволі суворою і артисти вимушені постійно слідкувати за своєю зовнішністю та вилучати енергію. А взяти її звідкілясь важко, якщо ти раптом почав припинив собі подобатися.

Зараз Ользі 37 років. Варто відмітити, що статистично це доволі великий вік аби починати робити пластику. Колеги Цибульської грішать цим з молодого віку.

Ольга Цибульська наважилася на пластику

Нагадуємо, що декілька місяців тому мережею поповзли чутки про вагітність артистки. Пізніше вона спростувала дану новину та пояснила, що насправді сильно набрала вагу, від чого складається враження, що вона може бути при надії.

Схожі статті

Йому немає й рочку: 34-річна Ксенія Мішина показала свого другого “сина” – крихітний, руденький і кучерявий

Декілька тижнів тому Ксенія Мішина придбала улюбленця, якого ласкаво почала називати своїм "сином". Як зараз виглядає песик, якому немає навіть і року?

“Можна й заміж”: 36-річна Леся Нікітюк розповіла, коли відбудеться весілля та розпис з коханим у РАЦСі

Відома українська холостячка Леся Нікітюк звикла тримати особисте за сімома замками. Проте, всі ми люди, й можемо проговоритися та ненароком поділитися планами на життя.

“Лікарі приїздили тричі”: 39-річний шоумен Володимир Остапчук показався у лікарні з непростим діагнозом

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук поскаржився на своє самопочуття. Крім того, чоловік розповів, що змусило його звернутися за допомогою.

Назустріч до найбільшої любові: Камалія показала, заради кого поїхала за кордон і замилувала їхніми обіймами

Відома українська співачка Камалія показала, чому покинула Україну та вирушила за кордон. Мережа замилована спільним відео жінки з доньками.

Колись Могилевська була багатодітною: як зараз виглядать 3 дорослих падчерки зірки, котрих вона дуже любила

Знаменита співачка Наталія Могилевська усе своє свідоме життя говорила про те, як мріє стати матір'ю, але насправді, це бажання впродовж 5 років було реалізоване. Мова йде про трьох падчерок зірки.

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.