Молодий і красивий: фаворитка Олега Винника Еліна Іващенко показала свого майбутнього чоловіка

Знаменита українська вокалістка Еліна Іващенко, яка свого часу прославилася завдяки участі у шоу "Голос країни" показала, як виглядає її майбутній чоловік.

Відома українська вокалістка Еліна Іващенко родом з Броварів отримала шалений старт, адже отримала дві перемоги в найпопулярніших музичних проєктах України. Мова йде про “Голос.Діти” та “Х-фактор”.

Дівчина дуже запамʼяталася глядачам не тільки за рахунок свого таланту, але й її життєвої історії. Еліна Іващенко у дитинстві залишилася без батьків. Її мати померла від хвороби серця, а батько покинув сім’ю. Тому вихованням дівчинки з 2-річного віку займалися бабуся з дідусем.

Еліна Іващенко показала свого майбутнього чоловіка

Еліна Іващенко наблизилася до повелителя вовчиць Винника і опинилась в сусідній з ним країні
Еліна Іващенко показала свого майбутнього чоловіка. Вокалістка на сцені разом з Олегом Винником. Архівне фото

Після приголомшливого старту Еліна все ж таки увійшла в період певної стагнації. 2 роки тому співачка готувалася випустити студійний україномовний трек, але всі плани зірвалися 24 лютого. Артистка прийняла рішення виїхати з України. За кордоном співачка знайшла роботу “у морі”. Еліна про цьому неодноразово говорила, що планує обов’язково повернутися в Україну та співати саме на вітчизняній естраді.

До речі, 2022р. стало відомо, що красуня влаштувалася на роботу на круїзному лайнерех MSC Orchestra та Celebrity Apex і виступає у розважальних шоу. Її діяльність як і раніше пов’язана саме за творчістю та музикою. У соцмережі вона докладно розповідає про свою роботу та показує шанувальникам фрагменти з виступів.

Втім, знаходиться достатньо простору і для особистого життя. Наприклад, нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram спільну фотографію зі своїм коханим. На знімку чоловік цілує вокалістку у щоку.

Еліна Іващенко показала свого майбутнього чоловіка

Звісно, фото було зроблено за кордоном, і як помітно на узбережжі.

Судячи з усього, пара щаслива разом, і готова транслювати своє кохання у власних блогах, що неабияк подобається шанувальникам. Втім, свою особисту історію дівчина поки що не поспішає розповідати широкій публіці очевидно зробить це, коли їй вдасться зробити велике інтерв’ю.

Схожі статті