Софія Ротару повернулася з Італії заради коханого чоловіка і показала свої почуття: серце належить йому

Відома українська співачка Софія Ротару вразила мережу раптовим проявом почуттів до найближчого для неї чоловіка. Мова йде про покійного Анатолія Євдокименка.

Найщасливіші роки свого життя Софія Михайлівна Ротару прожила у союзі з чоловіком Анатолієм Євдокименком. Він став для неї не тільки вірним другом та супутником, але й ідеальним партнером на сцені. Саме він допоміг артистці побудувати блискучу творчу кар’єру, однак доля склалася таким чином, що з життя він пішов набагато раніше за свою дружину.

Софія Ротару повернулася з Італії заради коханого чоловіка

Єдиний син Софії Ротару зізнався, що спілкується з президентом Зеленським
Софія Ротару повернулася з Італії заради коханого чоловіка. Артистка разом з сином Русланом

Так, після низки інсультів герой нашої статті назавжди пішов з життя. Для Софії Михайлівни це стало по-справжньому великою трагедією.

Зірка на декілька років зникла з інформаційного простору. Вона не давала концертів, не записувала нових пісень, не знімала кліпів. Здавалося, що її кар’єра назавжди завершена. Але кермо у свої руки взяв син Руслан. І це було дуже помітно зі зміною репертуару артистки. Євдокименко-молодший добре попрацював як над її новими композиціями, так і над стилем. У цьому питанні йому допомагала вірна дружина Світлана.

Якщо артистка змогла йти далі у шоу-бізнесі без свого коханого благовірного, здавалося, що можливо вона зможе налагодити і особисте життя. Однак, цього ніколи не сталося. Пройшло 20 років, а Софія Михайлівна з тих пір так ні з ким і не почала зустрічатися.

А нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіже фото, яке було зроблено на кладовищі, де похований Анатолій.

Софія Ротару повернулася з Італії заради коханого чоловіка. Скріншот особистої сторінки легенд естради

Примітно, що артистка за версією преси досить довго перебувала в Італії. Подейкують, що вона придбала там навіть нерухомість, яку одразу ж оформила на свого сина. Втім, важко уявити, що Софія Михайлівна зможе переїхати в Європу і залишити чоловіка у Києві наодинці.

Тим паче, артистка дуже прив’язана до свого будинку в Конча-Заспі, також усе нагадує про покійного благовірного.

Схожі статті

Ведучий “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв припав не до Нелі Шовкопляс і збентежився від почуттів: “Прекрасна”

Знаменитий український телеведучий Єгор Гордєєв опинився в обіймах прекрасної дівчини та не зміг стримати своїх емоцій, продемонструвавши їх в усій красі.

Колишній чоловік Ані Лорак Налчаджиоглу вперше показав свого пасинка: рідного спадкоємця немає, але є він

Відомий турецький бізнесмен та колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу вперше показав, як виглядає його пасинок. Матір'ю хлопчика є нова обраниця підприємця Анастасія Фоксі.

Йому немає й рочку: 34-річна Ксенія Мішина показала свого другого “сина” – крихітний, руденький і кучерявий

Декілька тижнів тому Ксенія Мішина придбала улюбленця, якого ласкаво почала називати своїм "сином". Як зараз виглядає песик, якому немає навіть і року?

“Можна й заміж”: 36-річна Леся Нікітюк розповіла, коли відбудеться весілля та розпис з коханим у РАЦСі

Відома українська холостячка Леся Нікітюк звикла тримати особисте за сімома замками. Проте, всі ми люди, й можемо проговоритися та ненароком поділитися планами на життя.

“Лікарі приїздили тричі”: 39-річний шоумен Володимир Остапчук показався у лікарні з непростим діагнозом

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук поскаржився на своє самопочуття. Крім того, чоловік розповів, що змусило його звернутися за допомогою.

Назустріч до найбільшої любові: Камалія показала, заради кого поїхала за кордон і замилувала їхніми обіймами

Відома українська співачка Камалія показала, чому покинула Україну та вирушила за кордон. Мережа замилована спільним відео жінки з доньками.