45-річна Ані Лорак епічно оконфузилась та показала свій сором всій країні: “Господи, навіщо це показувати?”

Відома російська співачка Ані Лорак вирішила продемонтувати аудиторії свої таланти, але натомість осоромилася на всю країну. Що сталося, дізнайтеся в нашій статті.

Не дивлячись на неймовірно скандальну репутацію та серйозні проблеми у цій сфері, за Ані Лорак все одно уважно слідкують. Культура відміни жодним чином не вплинула на зацікавленість глядачів у тому, чим займається артистка.

У зірки велика кількість хейтерів, які віддано критикують кожен її крок, і впоратися артистка з ними не може. Яким подарунком для них стає кожен невірний хід артистки! Тим паче, що за останні 2 роки їх стало набагато більше.

Так, нещодавно Кароліна невдало станцювала на камеру, чим викликала шквал насмішок, а також порівняння з Брітні Спірс, яка страждає на біполярне захворювання.

Ані Лорак осоромилася на сцені

Дочка Ані Лорак та Мурата Налчаджиоуглу змінилася
Ані Лорак осоромилася на сцені

Втім, і на цьому порція незрозумілого контенту, який викликає враження у глядачів не закінчилася.

Днями Кароліна оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео, на якому показала, як розспівується. Втім, грамотно це зробити їй не вдалося, що сама зірка вочевидь не одразу зрозуміла, адже виклала даний ролик в мережу.

У кадрі вона постала в довгій блискучій сукні з високим розрізом, а на ноги взула чорні босоніжки на високих підборах.
Користувачі відразу ж почали поширювати цей ролик по мережі та висміювати Лорак.

Крім того, Кароліна Куєк показала відео з самого виступу, де вона на високих підборах намагалася спуститися зі сходів.
Користувачі відзначили, що це виглядало дуже незграбно.

Ані Лорак осоромилася на сцені

Нагадуємо, що колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу підозрюють у тому, що він розлучився зі своєю новою дружиною Лілією всього через 4 місяці після весілля. Що сталося між подружжям достеменно невідомо, але обидва відмовляються якось коментувати свою поведінку. Користувачі здебільшого вже впевнені, що стосункам настав кінець, так як Мурат не поспішає спростовувати новину, що прокотилася мережею.

Тим часом Ані Лорак будує стосунки з іспанцем Ісааком. Попри плітки про розставання співачки з новим обранцем, зірка нещодавно опублікувала нове фото, на яких обіймалася з ним, спростовуючи інформацію про розрив.

Схожі статті

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?