Подружня пара під час ремонту знайшла скарб на власній кухні: сума грошей, що кардинально змінила їхнє життя

Ця знахідка з ніг на голову перевернула їх життя. Тепер, пара зможе завершити ремонт та віддати борги не чекаючи на наступну заробітну плату.

Британці Роберт і Беккі Фукс навіть не сподівалися на таку вдачу. Пара була шокована, відкопавши справжній скарб на кухні власного будинку. Про щасливчиків повідомило видання Mirror.

Подружжя купило будинок ще у 2019 році. Але проживати відразу там не стали. Родина розуміла, що для комфортного життя, їм доведеться тяжко попрацювати та витратити чималу суму. Вони зовсім не здогадувались, що ще у 17 сторіччі, тогочасний власник житла заховав там кругленьку суму.

Подружня пара знайшла скарб, що змінив їх життя
Подружня пара знайшла скарб, що змінив їх життя

Проводячи ремонтні робити на кухні, Роберт демонтував шам старого бетону, коли натрапив на розбитий горщик. Зацікавившись знахідкою, чоловік побачив, що горщик не порожній, в ньому гроші. Виявилося, монети стародавні монети вартують чималих грошей. 400 золотих та 629 срібних монет оцінили у 35 тисяч фунтів стерлінгів. Проте, на аукціоні, за скарб заплатили значно більше – 60 тисяч фунтів стерлінгів, що при конвертації складає близько 3 мільйонів гривень.

Про коштовну знахідку пара повідомила відразу. Оскільки монети були збережені у гарному стані, колекціонери відразу зацікавилися їх покупкою. Найдорожчими лотами стала золота корона короля Карла I та срібний шилінг Карла (5000 та 3200 фунтів відповідно). Британці розповіли, що гроші, виручені на продажу добра будуть спрямовані на подальше будівництво, погашення боргів. Також, подружжя планує організувати декілька обідів для близьких.

“Будівельні роботи в будинку досі тривають, тому ми витратимо частину грошей на погашення деяких боргів, а також у нас буде декілька частувань” – розповіла Бекі.

Подружня пара знайшла скарб, що змінив їх життя
Подружня пара знайшла скарб, що змінив їх життя

Схожі статті

Сіамські близнючки розповіли про їхні романи: одну приваблюють чоловіки, а друга в них не зацікавлена

19-річні Міа та Лія розуміють, що приватне життя має залишатися приватним. Але щоб незнайомці не турбували інших, вирішили розповісти про те, як це - бути сіамськими близнючками.