Софія Ротару показала, як виглядає її 49-річна невістка: вродлива, наче голлівудська зірка (ФОТО)

Легендарна українська співачка Софія Ротару 30 років тому познайомилася зі своєю невісткою. З тих пір Світлана Євдокименко є членом сім'ї артистки.

Як відомо, Софії Ротару лише один син. Руслан Євдокименко тривалий час мав репутацію мажора, але згодом знайшов своє щастя та одружився. Обраницею чоловіка стала красуня Світлана. Це не історія про Попелюшку, адже дівчина була доволі заможна і мала впливових батьків.

Руслан ніколи не приховував, що хотів піти стопами своїх батьків і створити міцну сім’ю, яка не зруйнується через декілька років спільного проживання, і йому це вдалося. Світлана стала йому не тільки благовірною, але і партнером та другом, завдяки чому сім’я вийшла міцною та щасливою.

Софія Ротару показала, як виглядає її 49-річна невістка

Софія Ротару разом з невісткою Світланою
Софія Ротару показала, як виглядає її 49-річна невістка

Софія Михайлівна залюбки розповідала про свою невістку, яка попри неймовірну вроду була повною протилежністю свекрухи. Повірʼя про те, що чоловіки обирають жінок, що схожі на їхніх мам з Русланом Євдокименко не спрацювало.

Втім, краса Софії Михайлівни та Світлани змішалася в особистості онучки артистки Соні, яка увібрала в себе усі найкращі риси жінок. Деякий час родина жила там Європі. Тоді Соня та Толік отримували європейську освіту.

Та коли діти підросли Руслан разом з дружиною повернулися до Києва та поселилися з Ротару, а онуки співачки будують своє життя за кордоном.

Софія Ротару з онукою та невісткою
Софія Ротару показала, як виглядає її 49-річна невістка

Примітно, що у період найбільшої кризи Світлана також підставила своє плече. Після смерті Анатолія Євдокименка кар’єра зірки була під загрозою, і невістка взяла на себе роль стиліста, змінивши імідж Софії Михайлівни.

Аудиторія дуже позитивно сприйняла трансформацію артистки, а також по-іншому подивилася на дружину Руслана, яка проявила себе як дуже талановита та творча людина. Минулого року жінка втратила свою матір Людмилу. Софія Ротару мала прекрасні стосунки зі своєю свахою, і має з нею безліч спільних кадрів.

Після 24 лютого і Софія Ротару, і її невістка поводяться доволі стримано та зайвий раз не дають жодних коментарів.

Схожі статті

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася про зміни у розвитку свого маленького сина: “Ви правильно казали”

На родину Віктора Павліка не рідко сиплеться шквал критики. Дістається навіть його молодшому сину. Але Катерина Репяхова не засмучується та продовжує ділитися маленькими перемогами.

48-річна Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання: такою її полюбив Валентин

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання. У свої 48 років артистка вилучає свіжість і красу.