38-річна Тіна Кароль більше не приховує стосунків з відомим хореографом: все-таки роман не з гітаристом?

Не так давно в інформаційний простір потрапила версія про те, що Тіна Кароль крутить роман зі своїм гітаристом Олександром. Втім, артистка вирішила показати, що це не так.

Як відомо, після смерті свого чоловіка Євгена Тіна Кароль буквально не хотіла зв’язувати себе з іншим. Зірка відповідала, що найбільшою трагедію її в житті стало те, що вона не змогла бути з тим, кого обрала.

Офіційно вона була самотньою впродовж 10 років. Втім, неодноразово артистка зізнавалася, що це зовсім не означає, що поруч з нею нікого не було. Ще 5 років тому поговорювали про її роман з Ігорем Коломойським, який до того ж одружений. Потім пронеслася піар–історія зі стосунками з Даном Баланом.

Тіна Кароль вразила мережу романтичними кадрами з Дмитром Жуком

На що готові зірки заради схуднення: Полякова, Дорофєєва, Кароль, Тополя
Тіна Кароль вразила мережу романтичними кадрами з Дмитром Жуком

Втім, останнім часом плітки тематично змістилися у сторону членів колективу Тіни Кароль. Так, спочатку мова зайшла за гітариста Олександра, з яким у зірки нібито була інтрижка. У той самий час преса повідомляла, що Кароль була помічена під час прогулянки за танцюристом, який ставить номери команді артистки, Дмитром Жуком.

Нібито артистка та хореограф трималися за руки. Підлила олії у вогонь історія з танцем у ресторані, коли син Тіни Веніамін не міг приховати свого роздратування через витівку матері. І от днями зірка знову зачарувала мережу неочікуваними кадрами, на яких показала, що навряд її пов’язують якісь романтичні взаємини з гітаристом, так як Дмитро Жук дозволив собі набагато більше, ніж може бути дозволено звичайному знайомому.

Тіна Кароль вразила мережу романтичними кадрами з Дмитром Жуком

Вони спочатку з посмішками на обличчі танцювали перед камерою, а потім Жук розвернув Тіну і притиснув її до себе. В кінці ролика він помацав її за стегна.

Данмй ролик одразу розлетівся мережею. Це і не дивно, зважаючи на те, що Жуку і Кароль давно приписують роман. Користувачі мережі неоднозначно відреагували на спільний ролик Тіни і Діми. Хтось переконаний, що вони дуже хороші друзі, а хтось вважає, що у них дійсно кохання.

Нагадуємо, що Тіна Кароль 2 роки тому розповіла про те, що її серце знову відкрите для кохання, однак не зазначила, чи є в неї обранець.

Схожі статті

Йому немає й рочку: 34-річна Ксенія Мішина показала свого другого “сина” – крихітний, руденький і кучерявий

Декілька тижнів тому Ксенія Мішина придбала улюбленця, якого ласкаво почала називати своїм "сином". Як зараз виглядає песик, якому немає навіть і року?

“Можна й заміж”: 36-річна Леся Нікітюк розповіла, коли відбудеться весілля та розпис з коханим у РАЦСі

Відома українська холостячка Леся Нікітюк звикла тримати особисте за сімома замками. Проте, всі ми люди, й можемо проговоритися та ненароком поділитися планами на життя.

“Лікарі приїздили тричі”: 39-річний шоумен Володимир Остапчук показався у лікарні з непростим діагнозом

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук поскаржився на своє самопочуття. Крім того, чоловік розповів, що змусило його звернутися за допомогою.

Назустріч до найбільшої любові: Камалія показала, заради кого поїхала за кордон і замилувала їхніми обіймами

Відома українська співачка Камалія показала, чому покинула Україну та вирушила за кордон. Мережа замилована спільним відео жінки з доньками.

Колись Могилевська була багатодітною: як зараз виглядать 3 дорослих падчерки зірки, котрих вона дуже любила

Знаменита співачка Наталія Могилевська усе своє свідоме життя говорила про те, як мріє стати матір'ю, але насправді, це бажання впродовж 5 років було реалізоване. Мова йде про трьох падчерок зірки.

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.