Свій пляж, бухта та будинок для мами: як виглядає садиба Олі Полякової, яку вона не хоче ділити з чоловіком

Оля Полякова не з чуток знає, чого коштує побудувати пісенну кар'єру, що приносить мільйони. Завдяки цим мільйонам вона свого часу змогла побудувати в садибу своєї мрії.

Оля Полякова не має звички хизуватися своїми розкішними автомобілями чи прикрасами, тримає у секреті моделі сумок, які прикрашають її гардероб та вартість косметики, яка допомагає їй виглядати фантастично. Однак є те, чого вона ніколи не приховує від очей своїх шанувальники. Мова йде про розкішний маєток, який вона будувала разом зі своїм чоловіком і кожного року доповнює чимось новим.

Цим домом артистка дійсно пишається, адже він став її прихистком в абсолютно усіх сенсах цього слова. Саме звідти вона зазвичай веде прямий ефір, саме там робить відеоролики з участю свого чоловіка та дітей, і саме там проводить час разом сім’єю, друзями, колегами.

Як виглядає садиба Олі Полякової

Оля Полякова показала свій розкішний маєток

На території садиби є великий основний будинок, басейн, озеро, ліс, власна ферма та причал, сироварня, а також будиночок для мами та гостей. Оля постійно вдосконалює свою домівку, тож маєток лише продовжує рости, розвиватися і набуває нових рис.

У розмові з Машою Єфросініною під час зйомок шоу для YouTube-каналу “Дорослі дівчата” артистка якось розповіла, що декілька разів намагалася розлучитися зі своїм чоловіком Вадимом, але насправді уникає розриву через те, що не хоче ділити своє майно. Артистка зізнавалася, що не розходиться  саме тому, що не хоче ділити будинок.

Звісно, це було сказано здебільшого жартома, хоча співачка також розповідала про те, що декілька разів вони з благовірним таки сідали за стіл та домовлялися на рахунок розлучення. І кожного разу нібито Вадим запевняв, що хоча все залишити артистці, після чого вона відчувала, що не може так вчинити з ним.

Дім Олі Полякової
Оля Полякова показала свій розкішний маєток

А ще 4 роки тому Оля Полякова всерйоз говорила про те, що половина нерухомості зареєстрована на неї і з екрану радила усім дівчатам себе забезпечити на випадок, якщо стосунки з чоловіком не складатимуться. Мовляв, мама має думати про своїх дітей і дати їм дах над головою.

Схожі статті

Провідниця Укрзалізниці, мачуха Попелюшки, зірка блокбастеру зі Стейтемом: як змінювалася Вєрка Сердючка?

Амплуа Вєрки Сердючки став відомим не тільки в Україні, а й по всьому світові. Як Данилку вдалася вигадати такий привабливий для аудиторії образ?

Двійник Олега Винника працював офіціантом в “Пузатій хаті” і охороняв Поплавського: як він виглядає

Після того, як відомий український співак Олег Винник зник з телеекранів та соціальних мереж, шанувальники знайшли йому заміну - молодого виконавця Андрія Кравченко.

Бігав за Златою Огнєвіч, а одружився з чоловіком: учасник “Холостячки” Хветкевич святкує річницю шлюбу

Один з чоловіків, який змагався за серце Злати Огнєвіч, обрав для себе зовсім інший шлях. У неділю чоловік відсвяткував першу річницю шлюбу зі своїм обранцем.

Переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин і дружина завітали у храм в джинсах: зате дочка у вишиванці (ФОТО)

Через величне християнське свято тисячі українців навідалися до церков та храмів. Зірки не стали виключенням. Роман Сасанчин показав, як його родина освячувала Великодній кошик.

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?