Як зараз виглядає Софія Ротару: вічно молода співачка стала схожою на бабусю і ховає себе за хусткою

Легенда української естради Софія Ротару багато років була знаменита своєю вічною молодістю та інтригувала розуми жінок секретами своєї краси.

Після 24 лютого Софія Ротару жодного разу не показалася широкій публіці. Зірка уникала публічних звернень, і намагалася не брати участь ні в яких заходах. Варто відмітити, що її за це неодноразово засуджували.

Мовляв, Софія Михайлівна могла б зібрати величезну суму на благодійність. Втім, артистка запевняє, що вона і так має благодійний фонд. Її зіркова подруга Лайма Вайкуле розповідала, що минулого року артистка не покидала Україну і знаходилася у Львові. Однак у пресі неодноразово з’являлася інформація про відпочинок Софії Михайлівни в Італії. Нібито місцеві бачили зірку під час прогулянки у хустці. При цьому виглядала вона нібито вже не так яскраво і більше була схожа на бабусю.

Як зараз виглядає Софія Ротару

Як зараз виглядає Софія Ротару

Сестра Софії Ротару співачка Ауріка Ротару спростувала чутки про те, що останні півтора роки артистка живе у США чи Італії. В інтерв’ю виконавиця заявила, що зірка, як і раніше, живе у своєму будинку у елітному селищі під Києвом біля Конча-Заспа.

Так, півтора роки тому онук і син Софії Ротару потрапили у скандал після спроби незаконно залишити країну на човні. Їх затримали. Згодом стало відомо, що онукові артистки все ж таки вдалося виїхати, і він перебуває в Європі. При цьому Соня Євдокименко у серпні таки відвідала Італію, але не показувала, з ким. Відомо, що родина обожнювала відвідувати цю країну наприкінці літа, і робила це дуже часто. Тож у журналістів були усі підстави підозрювати, що і в цей раз Софія Михайлівна рушила побачитися з онуками.

Як зараз виглядає Софія Ротару

Натомість нещодавно Софія Ротару поділилася кадром з кладовища. Зірку сфотографували біля могили її коханого чоловіка Анатолія. Видно, що зірка одяглася в усе чорне, виглядала похмуро, на голові мала картуз, а очі сховала за окулярами.

Як би там не було, але останні роки Софія Ротару стала живим прикладом того, що все ж таки вічної молодісті не існує, навіть попри шалену роботу над собою.

Схожі статті

Провідниця Укрзалізниці, мачуха Попелюшки, зірка блокбастеру зі Стейтемом: як змінювалася Вєрка Сердючка?

Амплуа Вєрки Сердючки став відомим не тільки в Україні, а й по всьому світові. Як Данилку вдалася вигадати такий привабливий для аудиторії образ?

Двійник Олега Винника працював офіціантом в “Пузатій хаті” і охороняв Поплавського: як він виглядає

Після того, як відомий український співак Олег Винник зник з телеекранів та соціальних мереж, шанувальники знайшли йому заміну - молодого виконавця Андрія Кравченко.

Бігав за Златою Огнєвіч, а одружився з чоловіком: учасник “Холостячки” Хветкевич святкує річницю шлюбу

Один з чоловіків, який змагався за серце Злати Огнєвіч, обрав для себе зовсім інший шлях. У неділю чоловік відсвяткував першу річницю шлюбу зі своїм обранцем.

Переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин і дружина завітали у храм в джинсах: зате дочка у вишиванці (ФОТО)

Через величне християнське свято тисячі українців навідалися до церков та храмів. Зірки не стали виключенням. Роман Сасанчин показав, як його родина освячувала Великодній кошик.

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?