Могилевська та Яма зустрілися після довгої розлуки і не змогли стримати почуттів: “У них точно щось було”

Наталія Могилевська та Влад Яма зустрілися після довгої розлуки та заінтригували мережу неймовірною зустріччю, яка відбулася на очах у великої аудиторії.

Коли Наталія Могилевська та Влад Яма виходили разом на паркет у глядачів майже не було сумнівів стосовно того, що їх об’єднує не просто співпраця, а справжнє кохання. З кожним наступним номером їхні виступи ставали все чуттєвішими, а погляди все закоханішими.

Тоді публіка що не знала про те, що у хореографа з’явилася нова дівчина Лілія, яка через багато років стане його дружиною. Вона також не здогадувалася про те, що Наталія Могилевська стане причиною розставання пари.

Так, Влад зізнається, що не тільки його зіркова хвороба вплинула на розлад у стосунках, але й плітки про його інтрижку зі співачкою.

Могилевська та Яма заінтригували імовірним романом

Влад Яма і Наталія Могилевська
Могилевська та Яма заінтригували мережу імовірним романом

Обидва неодноразово спростовували інформацію про те, що в них був роман. Здавалося, що в якийсь момент зірки настільки втомилися від обговорень їхніх імовірних любовних стосунків, що просто закривали на них очі, а через багато років взагалі на цей рахунок лише жартували.

Наприклад, мережею досі активно поширюється відривок невеличкої мініатюри, у якій взяв участь Влад. Справа в тому, що у суддівському кріслі в цей момент сиділа Наталія Могилевська, тож хореограф пішов ва-банк та обіграв плітки про кохання з артисткою прямо на сцені.

Ведучий додав своє слово і заявив, що співачка з хореографом лише роблять вигляд, що в них не було роману. Тож досі ця історія залишається до кінця нерозкритою для публіки.

Нагадуємо, що зараз Влад знаходиться разом зі своєю дружиною Лілією та сином Леоном у Флориді. Танцюрист втік з України 24 лютого, і запевняє, що зробив це легально. Нібито до того, як закрили кордони. Втім велика кількість глядачів і навіть колег хореографа ставлять під сумнів його розповідь. Мовляв, фізично це зробити було нереально.

Натомість Наталія Могилевська увесь цей час перебувала на території України і часто їздила співати для захисників. Доходило до того, що колектив відмовлявся її супроводжувати через небезпеку.

Схожі статті

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася про зміни у розвитку свого маленького сина: “Ви правильно казали”

На родину Віктора Павліка не рідко сиплеться шквал критики. Дістається навіть його молодшому сину. Але Катерина Репяхова не засмучується та продовжує ділитися маленькими перемогами.

48-річна Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання: такою її полюбив Валентин

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання. У свої 48 років артистка вилучає свіжість і красу.