“Я вдячна долі”. Після новини про поповнення Надія Матвєєва показала свого малюка – народилася влітку

Відома українська телеведуча Надія Матвєєва заінтригувала мережу, показавши, як виглядає її улюблениця, яку вона взяла у притулку на перетримку.

Останні 5 років в соціальних мережах активно пропагується лагідна та дбайливе ставлення про всіх тварин, які нас оточують. Якщо раніше зірки здебільшого хизувалися своїми породистими псами чи котиками, яких придбали за 3-4 тисячі євро, то зараз активно допомагають безпритульним тваринам, беруть їх на перетримку і навіть надають їм прихисток.

Після новини про поповнення Надія Матвєєва показала свого малюка

Надя Матвєєва зробила модну стрижку
Після новини про поповнення Надія Матвєєва показала свого малюка

Надія Матвєєва давно прославилася, як велика любительниця усіх тварин. Зірка допомагає притулкам поширити інформацію про пухнастиків, які розшукують нових володарів або потребують фінансової підтримки. Втім, пропагувати любов до чотирилапих дуже важко, якщо сам не відповідаєш даним критеріям.

Однак про Надію цього сказати точно не можна. Так, декілька тижнів тому зірка повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, що взяла додому маленьке цуценя Люсі, яке потребувала нагального лікування через дуже поганий стан здоров’я, а також мала потребу у теплій та обігрітій домівці. На той момент собаці було приблизно 2 місяці. Однак, ні притулок, ні сама зірка не розповіли, який саме вік у цуценяти.

Але Матвєєва одразу ж підкреслила, що взяла малюка не назавжди, а на перетримку до тих пір, поки вона не знайде собі новий дім. До речі, свій собака у телеведучої є, і вона залюбки його показує фанатам як у своєму блозі, так і на телебаченні. Судячи з усього, з новим членом родини Семі швидко поладнав.

Нещодавно Надія взагалі розчулила мережу новим кадром, на якому показала, як стоїть з Люсі, поки та перебуває у рюкзаці, який телеведуча використала в якості переноски. Собака виглядає набагато краще, помітно, що вона отримує найкращий догляд, добре харчується і, судячи з усього, вже звикла до ласки та тепла. Тож не виключено, що навіть для Матвєєвої розставання з нею буде дуже важким, адже до такої красуні так легко прив’язатися.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.