Маша Єфросиніна пофарбувала волосся у блонд і стала копією Олі Полякової: зірок просто не відрізнити

Знаменита українська телеведуча Маша Єфросиніна показала, як стала виглядати зі світлим волоссям. Вперше за всю свою кар'єру ведуча кардинально змінила імідж.

Ні для кого не секрет, що Маша Єфросиніна ніколи не змінювала іміджу за усю свою кар’єру. Так, зірка знайома багатьом українцям з самого дитинства. Спочатку вона з’являлася в ранкових ефірах, пізніше у рейтингових вечірніх програмах, а зараз здебільшого працює на себе. І за увесь цей період вона жодного разу не поставала перед камерою зі світлим волоссям чи, наприклад, рудим. Втім, все буває вперше.

І нещодавно Маша вирішила трохи поекспериментувати та показати, як вона буде виглядати у блонді.

Маша Єфросиніна пофарбувала волосся у блонд

Нещодавно на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з’явилася нові кадри, на яких вона була неймовірно схожою на Олю Полякову. Такий ефект був досягнутий не тільки завдяки макіяжу та зачісці, але й костюму.

Маша Єфросиніна пофарбувала волосся у блонд

Медійниця постала перед камерою з довгим білявим волоссям, блискучою короною та в екстравагантному наряді: білому кожаному боді з рукавами-ліхтариками. Підписники по-різному відреагували на побачене: хтось полюбляє Машу в її класичному образі, хтось високо оцінив експеримент.

Маша Єфросиніна пофарбувала волосся у блонд

Втім, сама телеведуча прийшла до висновку, що змінювати свій стиль все ж таки не буде і повернеться до свого чорного волосся. На її голові, імовірніше за все, опинилася перука.

Нагадуємо, що 3 роки тому Маша Єфросиніна та Оля Полякова неабияк зблизилися. Зараз їх сміливо можна назвати зірковими подругами. Раніше телеведуча та співачка зізнавалися, що їм було важко спілкуватися. Мовляв, це завжди бурхливі дискусії, коли обидві мають дуже популярні погляди. Втім, з часом вони прийшли до висновку, що глядачі мають побачити, що вони говорять, як думають, як виглядають їхні посиденьки. В результаті їм вдалося не тільки захопити публіку своїми діалогами, але й самим стати набагато ближче.

Примітно, що це саме той приклад дружби, коли жінки багато років не бачили потенціалу у стосунках, але набравшись досвіду, і серйозно змінившись, стали ідеальним тандемом.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.