Як виглядає колишня дружина Вадима Буряковського, якого Оля Полякова увела з родини: “Я розумію цю жінку”

Знаменита українська співачка Оля Полякова неодноразово розповідала про те, як стала щасливою дружиною бізнесмена Вадима Буряковського. Як же виглядала його колишня дружина?

Коли Оля Полякова вийшла заміж, вона була юною дівчиною. А от її чоловіком став небідний та немолодий бізнесмен. Про роль Вадима Буряковського в житті популярної виконавиці стало відомо не так давно. Хоча артистка охоче давала інтерв’ю та розповідала деталі особистого життя, донедавна вона настільки не відкривалася публіці, як зробила це поруч з Машею Єфросиніною.

Оля Полякова розказала про побачення в 15 років, яке закінчилось двома тижнями в лікарні
Оля Полякова розповіла про колишню дружину свого чоловіка Вадима

У їхньому ток-шоу співачка розповіла багато цікавих деталей про стосунки з чоловіком, виклики, з якими їй доводилося зустрічатися, а також минуле, яке може викликати доволі різні емоції.

Оля Полякова розповіла про колишню дружину свого чоловіка Вадима

Оля Полякова вразила зізнанням про зіпсовані стосунки з чоловіком
Оля Полякова розповіла про колишню дружину свого чоловіка Вадима

Наприклад, декілька років тому Оля Полякова зізналася, що таки була коханкою. Ця роль їй була відведена ненадовго. Співачка взяла ситуацію в свої руки та одразу ж попросила чоловіка вирішити цю ситуацію.

Вадим пішов від своєї дружини заради молодої співачки. Імовірніше за все, колишня обраниця бізнесмена була приблизно його віку. Дітей у пари на той час не було, а підприємець дуже про них мріяв. Тож вже через рік Оля подарувала йому донечку.

Полякова зізнавалася, що розлучення було простим саме тому, що у подружжя не було спільних спадкоємців.

“Я була коханкою свого чоловіка. Я пережила цю історію, я знаю, що це таке, я розумію цю жінку, її горе, і трикутник — це неприємно”, – вразила зізнанням зірка.

Цікаво, що у невірність свого чоловіка в шлюбі з нею Оля Полякова не вірить. Зірка зізнається, що бізнесмен не вміє ховатися та взагалі не користується гаджетами, через що таємні зустрічі жінками просто неможливі. При цьому виконавиця також робить ставку на його вік. Мовляв, зараз Вадим здебільшого налаштований на відпочинок, проведення часу в сімейному колі, тощо.

При цьому Полякова не боїться жартувати на цей рахунок і легко посміялася в ефірі з імовірності того, що Вадим має коханку.

Схожі статті