Як виглядає пам’ятник на могилі батька Олени Мозгової: продюсерка витратила на антураж шалені гроші

Знаменита українська продюсерка Олена Миколаївна Мозгова вразила мережу кадрами, на яких показала, як виглядає могила її батька Миколи Мозгового.

Олену Миколаївну абсолютно справедливо можна було-б назвати “татусевою дочкою”, адже між нею та її батьком були дуже ніжні та теплі стосунки.

Композитор підтримував свою спадкоємицю за що б вона не бралася, зокрема свого часу допоміг їй розібратися з гучним розлученням, яке потрясло шоу-бізнес 20 років тому. Мова, йде про її розставання з Олександром Пономарьовим, з яким вона не була розписана офіційно.

Тим не менш, вівся суд з розподілом майна, а також мали місце розбірки, пов’язані з дітьми. Нагадуємо, що за офіційною версією, Олена Мозгова пішла з сім’ї через свою закоханість в іншого чоловіка. Пізніше Олександр Пономарьов підтвердив, що цим чоловіком був продюсер Едуард Клім. З ним у зірки роману нібито не було, але через 20 років Олександр заявив, що Мозгова йому зраджувала фізично.

Як виглядає пам’ятник на могилі батька Олени Мозгової

Яким був шлях українського співака Миколи Мозгового
Як виглядає пам’ятник на могилі батька Олени Мозгової

Про свого коханого тата Олена Миколаївна згадує часто навіть у публічному просторі. На день його народження, на річницю його смерті та в інші дні, які особливо нагадують про нього, Олена розповідає світу про таку постать, як Микола Петрович.

Нещодавно зірка показала, як виглядає його могила, а також поділилася своїми опасіннями, що з кладовища могли вкрасти ялівець, посаджений Мозговою, тож вона прийшла перевірити, чи на місці він.

Олена опублікувала відеоролик на особистій сторінці в соціальній мережі Facebook, який зняла на Байковому цвинтарі, де спочиває Микола Петрович. Під відео вона написала, що її батько дуже любив осінь.

Як виглядає пам’ятник на могилі батька Олени Мозгової

“Перевірили, чи не викопали ялівець у тата. Все норм, прижився, не викопали, сидить як треба той ялівець. Осінь, до речі, його найулюбленіша пора року…” – розповіла продюсерка.

Нагадуємо, що смерть Миколи Петровича була дуже раптовою і застала родину зненацька. Для матері Олени і для самої продюсерки ця втрата була дуже важкою. Сім’я довго не могла прийти до тями, і досі сумує та оплакує голову родини.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.