Як виглядає пам’ятник на могилі батька Олени Мозгової: продюсерка витратила на антураж шалені гроші

Знаменита українська продюсерка Олена Миколаївна Мозгова вразила мережу кадрами, на яких показала, як виглядає могила її батька Миколи Мозгового.

Олену Миколаївну абсолютно справедливо можна було-б назвати “татусевою дочкою”, адже між нею та її батьком були дуже ніжні та теплі стосунки.

Композитор підтримував свою спадкоємицю за що б вона не бралася, зокрема свого часу допоміг їй розібратися з гучним розлученням, яке потрясло шоу-бізнес 20 років тому. Мова, йде про її розставання з Олександром Пономарьовим, з яким вона не була розписана офіційно.

Тим не менш, вівся суд з розподілом майна, а також мали місце розбірки, пов’язані з дітьми. Нагадуємо, що за офіційною версією, Олена Мозгова пішла з сім’ї через свою закоханість в іншого чоловіка. Пізніше Олександр Пономарьов підтвердив, що цим чоловіком був продюсер Едуард Клім. З ним у зірки роману нібито не було, але через 20 років Олександр заявив, що Мозгова йому зраджувала фізично.

Як виглядає пам’ятник на могилі батька Олени Мозгової

Яким був шлях українського співака Миколи Мозгового
Як виглядає пам’ятник на могилі батька Олени Мозгової

Про свого коханого тата Олена Миколаївна згадує часто навіть у публічному просторі. На день його народження, на річницю його смерті та в інші дні, які особливо нагадують про нього, Олена розповідає світу про таку постать, як Микола Петрович.

Нещодавно зірка показала, як виглядає його могила, а також поділилася своїми опасіннями, що з кладовища могли вкрасти ялівець, посаджений Мозговою, тож вона прийшла перевірити, чи на місці він.

Олена опублікувала відеоролик на особистій сторінці в соціальній мережі Facebook, який зняла на Байковому цвинтарі, де спочиває Микола Петрович. Під відео вона написала, що її батько дуже любив осінь.

Як виглядає пам’ятник на могилі батька Олени Мозгової

“Перевірили, чи не викопали ялівець у тата. Все норм, прижився, не викопали, сидить як треба той ялівець. Осінь, до речі, його найулюбленіша пора року…” – розповіла продюсерка.

Нагадуємо, що смерть Миколи Петровича була дуже раптовою і застала родину зненацька. Для матері Олени і для самої продюсерки ця втрата була дуже важкою. Сім’я довго не могла прийти до тями, і досі сумує та оплакує голову родини.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.