Лілія Подкопаєва показала, як виглядає її доросла дочка: 17-річна дівчина, яку назвали на честь Ані Лорак

Лілія Подкопаєва колись настільки прив'язалася до своєї куми Ані Лорак, що назвала на честь неї дочку. Зараз дівчинці вже 17 років і вона дуже схожа на маму.

Минулого року відома українська гімнастка Лілія Подкопаєва дала ексклюзивне інтерв’ю, в ході якого зізналася, що досі не спілкувалася зі своєю кумою та подругою Ані Лорак. Спортсменка весь час очікувала, що Кароліна заявить про свою позицію, але цього так і не сталося. Про це Подкопаєва розповіла в “Славі+”.

Лілія Подкопаєва показала, як виглядає її доросла дочка

Дончанка Лілія Подкопаєва викрила всі фейки про рідне місто
Лілія Подкопаєва показала, як виглядає її доросла дочка

Лілія Подкопаєва не знає причин, чому її кума мовчить. За словами зірки, вона завжди намагалася виправдати Ані Лорак, але зараз немає жодних аргументів на її захист.

При цьому спортсменка зізналася, що їй щиро шкода що дана ситуація відбувається саме у контексті її стосунків з Кароліною. Мовляв, вони були не просто подругами, а справжніми сестрами. Зірки спілкувалися багато років, мали дуже близькі взаємини, а Лілія навіть назвала свою дочку на честь співачки.

Примітно, що зараз спадкоємиці гімнастки вже 17 років. Кароліна перетворюється на дуже симпатичну дівчину, яка володіє природною красою, а також усіма можливостями для того, аби йти за своєю мрією.

Нещодавно Лілія оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram ролик, в якому показала, як зараз виглядає її дочка. Дане відео з’явилося з нагоди дня народження юної красуні. У кадрах вона постала у різні періоди свого життя, а також зачарувала останніми змінами у зовнішності. До публікації зірка додала дуже ніжний допис.

Вона висловила свою безмежну любов Кароліні й зазначила, що донька завжди для неї залишатиметься найкращою в усьому.

Нагадуємо, що зараз Лілія Подкопаєва проживає разом зі своїми дітьми та чоловіком у Сполучених Штатах Америки. Туди вона емігрувала досить давно, але після 24 лютого частіше з’являється в інформаційному просторі України, так як серйозно підтримує свою батьківщину на всіх рівнях. Після інтерв’ю про Лорак Лілія не робила жодних заяв по ситуації.

Схожі статті

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.