Огнєвіч новою премʼєрою нарешті зізналася у коханні: вразила самого Ярославського – запалила пристрасть

Відома українська співачка Злата Огнєвіч вразила шанувальників відео, в якому анонсувала прем'єру її нового треку. Артистка показала всю свою вишуканість, пристрасть та граційність.

Після довготривалого мовчання про своє особисте життя Злата Огнєвіч нещодавно зацікавила своїх прихильників. Річ у тім, що співачка в соціальній мережі Instagram оприлюднила допис, в якому зазначила, що носить червону помаду завжди, коли закохана. Якраз на прикріплених нею світлинах її вуста були нафарбовані яскраво-червоною помадою.

Утім, артистка не поспішає повідомляти, хто саме зміг “вкрасти” її серце після достатньо болісного розриву з переможцем проєкту “Холостячка-2” Андрієм Задворним.

Чоловіки Злати Огнєвіч
Огнєвіч новою премʼєрою нарешті зізналася у коханні: вразила самого Ярославського

Виконавиця вирішила продовжувати інтригувати фанів та ще більше їх зацікавити. У новому дописі, на особистій сторінці в Instagram, Злата анонсувала прем’єру нової пісні “Віддаю”, яка відбудеться вже 17 листопада. У відео зірка представила свій пристрасний танець, яким вразила майже всіх користувачів мережі. Такого запалу, грації, майстерності в танцювальних рухах від Огнєвіч фани давно не бачили.

Схоже, що статус холостячки більше не підходить нашій красуні, адже артистка усіма своїми діями майже прямо говорить, що закохана. Так, у дописі знаменитість зізналася, що її танець – це прояв почуттів:

“Це пісня – зізнання, а танець – відвертий прояв почуттів. Кохання, час та досвід змінюють мене. Зі мною змінюється і творчість. Зараз я така… Сильна, відверта та натхненна”.

В коментарях підписники не перестають дивуватися майстерності улюбленої виконавиці та радіють, що нарешті в її особистому житті, схоже, що настали великі зміни. Так, не приховав свого захвату і відомий шеф-кухар, суддя проєкту “МастерШеф” Володимир Ярославський, який залишив свій здивований коментар: “Ого!!!”.

Огнєвіч новою премʼєрою нарешті зізналася у коханні: вразила самого Ярославського

Зауважимо, що на відео помітно незнайомця, який сидів на кріслі та з цікавістю спостерігав за пристрасним танцем Злати Огнєвіч. Чи був це той самий – невідомо, але радіємо, що артистку настигли такі великі зміни в її житті.

Схожі статті

Ксенія Мішина повідомила про поповнення в родині, але не знає, що тепер робити

Популярна українська акторка Ксенія Мішина здивувала повідомленням про поповнення в її родині. Втім, зірка чесно зізналася, що не знає, що з цим робити.

Аліна Гросу і Влад Яма – що спільного? Українські зірки засвітились разом у США

Хореогораф Влад Яма вже давно звик до життя в США, так само як і співачка Аліна Гросу - обох артистів було помічено разом. Що їх пов'язує - невже більше, ніж просто знайомі?

Красень, котрий співає з англійським акцентом: Тіна Кароль показала, який у неї виріс син

Популярна українська співачка Тіна Кароль показала, яким виріс її єдиний син, котрий народився від продюсера Євгена Огіра. Веніамін все більше виглядає як англієць.

Двоповерховий маєток, власне господарство та купа персоналу: як виглядає будинок Олі Полякової

Популярна українська співачка Оля Полякова володіє чималою територією, на якій розмістився її двоповерховий маєток. Пропонуємо зазирнути за ворота та дізнатися, чим так пишається артистка.

Екс-суддя “Україна має талант” Фролова показала, як змінилася: вже не світловолоса

Колишня суддя "Україна має талант" Слава Фролова показала, як змінилася за цей час. У знаменитості вже не світле волосся і вага також змінилася.

Наталія Могилевська розповіла, якою вона стала мамою насправді: готова сидіти і чекати

Популярна українська співачка Наталія Могилевська багато років мріяла про материнство, і лише не так давно стала мамою. Як ця подія її змінила? Фанати були здивовані.