Як виглядає колишня кохана Андрія Данилка: після вчинку співака не хоче навіть розмовляти про нього

Попри те, що Андрій Данилко жодного разу не представив публіці кохану жінку, все ж таки в його житті була велика любов. І на її честь він навіть створив героїню.

Особисте життя Андрія Данилка завжди знаходилося за сімома замками. Чого тільки не говорили глядачі та журналісти позаочі. Подейкували, що у артиста нетрадиційна орієнтація, адже як ще можна пояснити той факт, що пресі за 30 років не вдалося знайти жодної жінки, з якою у нього були стосунки.

У питаннях, що стосується таємничості виконавець набагато успішніший за Олега Винника, який усіма силами намагався приховати свою дружину, за Дана Балана, правда про шлюб якого вийшла назовні ще 5 років тому та за Віталія Козловського, який реальні стосунки прикривав фальшивими.

Журналісти показали, як виглядає минуле кохання Андрія Данилка

Андрій Данилко розповів про стосунки із мамою Вєрки Сердючки Білоконь
Журналісти показали, як виглядає минуле кохання Андрія Данилка

З часом глядачі почали пліткувати про роман Андрія з його партнеркою Інною Білоконь. Декілька кадрів, на яких старі друзі цілувалися та обнімалися перевернули ситуацію на 180 градусів. Але багато чого у цій історії не сходилося: акторка давно заміжня та виховала у цьому союзі дітей.

З чоловіком вона досі проживає в Полтаві, і нібито не збирається його покидати заради іншого. Натомість журналістам таки вдалося з’ясувати, кому колись належало серце Данилка.

 

Мова йде про прекрасну дівчину-відмінни, в яку він закохався в школі. Вона не відповідала йому взаємністю, але стала музою. Саме завдяки їй народилася на світ ідея створити Вєрку Сердючку. Адже прізвище цієї дівчини Сердюк.

Зараз вона працює вчителькою в селі, є матір’ю та домогосподинею. Про Андрія вона говорити не хоче і чесно зізнається, що його шлях її зовсім не приголомшує. Мовляв, не подобаються чоловіки, які перевдягаються у жінок. Хто б міг подумати, що в жінці не залишиться теплого ставлення до колишнього однокласника, а навпаки він почує на свою адресу через стільки років холод та байдужість.

Журналісти показали, як виглядає минуле кохання Андрія Данилка

Склалося враження, що і візиту журналістів вона була дуже не рада. Хоча у цьому випадку велика кількість глядачів її зрозуміє, адже мало хто полюбляє незваних гостей. Тим паче, що розповідати їй довелося не про себе, а про колишнього знайомого, з яким її при цьому нічого не пов’язує.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.