Колишня дружина Потапа Горова показала результат схуднення: штани вже завеликі – нова модель шоу-бізнесу

Відома українська продюсерка Ірина Горова приголомшила шанувальників результатами власного схуднення. На фото зірка показала видимі зміни, примірявши старі джинси.

Колишня дружина автора та виконавця пісень, а також продюсера Олексія Потапенка Ірина Горова у своєму блозі соціальної мережі Instagram розмістила фото, на якому помітні видимі результати схуднення. Продюсерка позначила сторінку відомої української фітнес-тренерки Аніти Луценко та зізналася, що своєю роботою вона задоволена. Тож, зрозуміло, що з Іриною займається саме Аніта, яка є тренером з неабияким досвідом:

“Перший тиждень пройшов. Я задоволена. Попереду ще 7. Закріплюємо результат і продовжуємо в тому ж ритмі. Початок 60,6 кг. Зараз 59,4 кг”.

Колишня дружина Потапа Горова показала результат схуднення

Результати роботи Ірини помітно неозброєним оком. Примірявши джинси, жінка показала, що вони їй стали завеликими. Щаслива Горова не зупиняється на досягнутому та в наступній Instagram-Stories оприлюднила відео, як намагається тренуватися навіть, бувши в дорозі.

Колишня дружина Потапа Горова показала результат схуднення

Шанувальники продюсерки не приховують свого задоволення від її зовнішнього вигляду. Своїй аудиторії знаменитість надає величезну мотивацію, як потрібно любити себе та своє тіло.

Нагадуємо, що Ірина Горова та Олексій Потапенко розлучилися у 2014 році. Для фанів це стало повною несподіванкою, адже колишнім удавалося приховувати цю новину протягом двох років.

Ірина Горова і Потап
Ірина Горова та Потап

У 2016 році Потап та Горова чесно зізналися, що 5 років вони жили нарізно, а офіційно оформили розлучення два роки тому. Наразі шириться інформація, що Олексій Потапенко з новою дружиною Настею Каменських теж розірвали свій шлюб. Утім, пара усіляко заперечує всі чутки та удає, ніби все гаразд.

Схожі статті

Як виглядає екс-дружина Вакарчука, з якою він прожив 20 років: красуня, від якої погляду не відвести

Ляля Фонарьова віддала коханому Святославу Вакарчуку найкращі роки свого життя, а у відповідь почула те, від чого перевернувся весь її світ.

Ніжна, жіночна та вельми тендітна: як виглядала Надя Дорофєєва, коли виходила заміж за Дантеса та Кацуріна

Рік тому, Надя Дорофєєва вдруге вийшла заміж. Пропонуємо пригадати та порівняти, як зірка виглядала під вінцем з Вовою Дантесом та Мішею Кацуріним.

Об’їздив весь світ, а за дружину взяв українку: як виглядає кохана відомого мандрівника Дмитра Комарова

Об'їздивши пів світу, Дмитро Комаров зрозумів, що найкращі жінки вдома. Тому, повернувшись на Батьківщину, одружився, але не аби з ким, а з володаркою титулу "Міс Україна".

Подарунок від Огіра: як виглядає заміський будинок Тіни Кароль — шикарний сад та власне футбольне поле

Відома артистка Тіна Кароль захотіла хоча б на час відсторонитися від міської метушні, тож обрала для себе життя у просторому маєтку, який їй колись подарував Євген Огір.

Вже доросла та має власну дитину: як виглядає і чим займається єдина донька Юрія Горбунова

Зіркове подружжя Горбунова та Осадчої має двох спільних синів. Проте мало хто знає, що Юрій став батьком ще однієї дитини — доньки своєї першої дружини.

Камалія розквітла після розлучення і вся справа не в Захурі: хто змусив очі співачки світитися від щастя

Найбагатша співачка України Камалія розквітла після завершення шлюбу і вся справа не в Мохаммаді Захурі. Хто ж змусив очі артистки світитися від щастя?