36-річна Настя Каменських засвітила під час прогулянки свій круглий живіт і наважилася на зізнання: “Мама”

Відома українська співачка Настя Каменських багато років інтригує мережу своєю вагітністю, яка все ніяк не наступає. Артистка утримується від пояснень, чому так виходить.

 

2021-го Потап та Настя Каменських активно говорили з аудиторією на рахунок того, що співачка планує покинути українську платформу з метою підкорення іспаномовних країн. Родина планувала виїжджати за кордон, про що говорила неодноразово. Звісно, Настя не збиралася повністю поривати з Україною, а лише сконцентрувати усі свої зусилля на півдні.

На той момент у Насті Каменських вже було декілька іспаномовних пісень, кліпів, а також зірка неодноразово з’являлася в іспанських телепередачах.

Настя Каменських засвітила під час прогулянки круглий живіт

Звісно, певні події внесли у її життя корективи. Довелося повернутися на батьківщину, яка потребували її підтримки та участі в інформаційній боротьбі. Окрім того, артистку почали активно підозрювати у вагітності. Настя Каменських декілька раз засвітилася з дуже округлим животиком, що стало причиною пліток про її цікаве положення.

Артистка була вимушена пояснити, що насправді просто набрала вагу, і ніякої дитини не буде. Втім, глядачі були впевнені, що артистка може приховувати своє справжнє становище. І хто знає, можливо у житті Каменських давно з’явився малюк, про якого вона не поспішає розповідати?

Тим не менш, у свіжому кліпі вона знову засвітилася з круглою талією. Особливо це помітно на кадрах, на яких вона прогулюється містом.

Настя Каменських засвітила під час прогулянки круглий живіт

Нагадуємо, в інтерв’ю Настя Каменських розповідала про те, що мріє стати матір’ю. Зірка зізнавалася, що хотіла б народити дитину, але при цьому не сказала, в чому причина її бездітності. В розмовах журналістами вона здебільшого посилається на волю Господа, уникаючи прямих відповідей.

Тим часом Потап взагалі заявив, що хотів би стати багатодітним батьком, і планує це. В Олексія ситуація трошки інша, адже в нього вже є спадкоємець. Мова йде про сина Андрія, який народився в його союзі з Іриною Горовою. Зараз йому вже 15 років, він активно вчиться у своїх батьків усьому і впевнено займає свою нішу в шоу-бізнесі.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.