Діти-Барбі: Аліса Полякова, Ніна Матвієнко-молодша й інші принцеси зіркових батьків, які зійшли наче з казок

Бути спадкоємцем відомої людини — дуже непросто. Хоча у таких дітей є гроші, можливості та зв'язки, публіка готова завжди їх розкритикувати та прокоментувати їх зовнішній вигляд.

Велика кількість знаменитостей намагаються захистити своїх дітей від уваги публіки. Втім, рано чи пізно журналістам вдається дізнатися, як виглядають спадкоємці зірок. Інші ж навмисне роблять своїх нащадків медійними, аби їм було легше завоювати сцену.

Аліса Полякова

Оля Полякова зізналася, як вмовляє дочку Алісу залишатися в Англії
ТОП-5 найкрасивіших зіркових дітей

Оля Полякова ніколи не приховувала, що її діти ростуть і ніби самі по собі, як трава. Вона і дає їм повну волю для самовираження, творчості, пошуку себе. І варто відмітити, що обидві її дочки вже активно стають улюбленицями публіки. Зокрема Аліса захоплює підписників не тільки своїм почуттям гумору та фантазією, але й зовнішнім виглядом.

Ніна Матвієнко

Тоня Матвієнко показала своїх дочок
ТОП-5 найкрасивіших зіркових дітей

Маленька красуня Ніна Матвієнко отримала ім’я на честь своєї легендарної бабусі. Єдина спільна дочка Тоня Матвієнко та Арсена Мірзояна схожа на маленьку ляльку, що неабияк привертає увагу та погляд. Окрім того, дівчинка має неймовірно ніжний характер. Її бабуся називала найважливішою людиною у будинку, заради якої усі готові на будь-які подвиги.

Ліза Галкіна

ТОП-5 найкрасивіших зіркових дітей

Ліза Галкіна — напевно найкрасивіша дитина у шоу-бізнесі усього пострадянського простору. Вже декілька років тому глядачі почали помічати, що дочка гумориста володіє неймовірними зовнішніми даними. У маленької принцеси яскраві блакитні очі, біляве волосся, ідеальна шкіра, ніжно рожевий рум’янець та прекрасний смак в одязі.

Поліна Дика

ТОП-5 найкрасивіших зіркових дітей

Поліна Дика взяла усе найкраще від своїх батьків, і хоча вона дуже маленька, вже нагадує героя мультиплікаційних фільмів. Втім, мама поки що не так часто показує її своїм фанатам.

Діана Дика

Ребрик показала розмальоване обличчя 10-річної Діани
ТОП-5 найкрасивіших зіркових дітей

Діана Дика пішла по стопах своєї матері Лілії Ребрик, успадкувала від неї усі риси обличчя, а також акторський талант. Зараз маленька красуня активно пробує себе у кінематографі, і вже заробляє свої перші гроші.

Схожі статті

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.