Остапчук показав, чого коштує успішний успіх його молодій дружині Каті Полтавській: “Насварилася й прийняла”

Український шоумен та ведучий Володимир Остапчук показав, яких зусиль докладає його 23-річна дружина, журналістка Катерина Полтавська для того, аби відкрити власну справу.

Третя дружина шоумена Володимира Остапчука, журналістка та блогерка Катерина Полтавська повідомила шанувальників, що працює над відкриттям студії масажів та епіляції в місті Києві.

Спочатку підписники Катерини в соціальній мережі Instagram сприйняли цю новину як жарт, утім, пізніше в мережі дівчина запевнила, що налаштовано серйозно. Щобільше, майбутня бізнесвумен вже почала шукати працівників для її студії, розмістивши актуальні вакансії. Також не приховала, що планує відкриття вже грудні цього року.

Володимир Остапчук і Катерина Полтавська з'їхались та показали свій побут
Остапчук показав, чого коштує успішний успіх його молодій дружині Каті Полтавській

Молода дружина ведучого зізналася, що має багато знайомих, у яких є свої бізнеси, тому вона розуміла всі труднощі та перспективи власної справи. До слова, нещодавно Володимир Остапчук у своєму блозі соціальної мережі Instagram якраз і показав, якою ціною Полтавській дістається успіх.

Шоумен розповів, що вони заїжджали у майбутню студію дружини, і вона вже постала перед робочими труднощами. Річ у тім, що ремонт, який продовжується в студії, не сильно сподобався парі, втім, у процесі Катерина все прийняла та заспокоїлася:

“Заїжджали сьогодні в майбутню студію Каті. У процесі: “Гнів – торг – прийняття ремонту”. Я поки на першому етапі, а вона вже насварилася й прийняла”, – розповів ведучий.

Остапчук показав, чого коштує успішний успіх його молодій дружині Каті Полтавській

Нагадаємо, що 4 жовтня 2023 року пара відсвяткувала першу річницю стосунків. Шанувальники переконані, що чоловік зраджував свою другу дружину Христину Горняк, бувши з нею у шлюбі, оскільки дата річниці Остапчука та Полтавської збігається з датою розлучення з Горняк. Жодних коментарів шоумен не надавав, а лише продовжує ділитися цікавим контентом з новою дружиною.

Схожі статті

Ідеальне дитинство: Наталія Могилевська показала, який подарунок зробила дочці Софії на день народження

Про те, що Наталія Могилевська стала матір'ю з'ясувалося лише декілька місяців тому, але фанати вже звикли до нового статусу артистки. І вона, судячи з усього, також.

Квіти не від чоловіка, і обійми не від нього: вагітна третім сина Джамала показала, як проводить час з іншим

Знаменита українська співачка Джамала показала, як її зустріли на інтерв'ю. Зараз артистка знаходиться на останніх термінах вагітності. Усі деталі в статті.

Оце так справжнє перевтілення: 38-річна Міка Ньютон вразила архівним кадром, на якому сама на себе не схожа

Відома артистка Міка Ньютон продемонструвала, як виглядала у дитинстві, коли тільки почала займатися музикою та розвивати власну публічну кар'єру.

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.