Мама Сердючки Інна Білоконь показала, як виглядає її дочка не від Андрія Данилка: великі очі і погляд янгола

Знаменита українська акторка Інна Білоконь показала, як виглядає її єдина дочка, яка народилася у шлюбі з благовірним Олегом. Усі деталі в статті.

Інна Білоконь — знаменитість, яка на відміну від своїх колег завжди намагалася максимально уникати уваги, коли мова заходила про її життя поза сценою. Маму Вєрки Сердючки легко впізнати у її костюмі, але велика кількість глядачів ніколи не змогла б ідентифікувати її в натовпі.

Тим не менш, зірка останнім часом почала все більше зближуватися з аудиторією. Можливо це пов’язано з останніми подіями в Україні та відчуттям необхідності підтримати співвітчизників, а можливо сім’я трансформувалося і тепер готова до публічності.

Мама Сердючки Інна Білоконь показала, як виглядає її дочка

Інна Білоконь показала, як виглядає її чоловік
Мама Сердючки Інна Білоконь показала, як виглядає її дочка

Так чи інакше, Інна готова показати не тільки свій уклад життя, але й похизуватися красунею донечкою.

Нещодавно дівчина вийшла заміж, і сімейство Білоконь відіграло пишне весілля. Відповідні кадри одразу ж з’явилися в пресі. Вишенькою на торті стала її публікація на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

У кадрі спадкоємиця артистки постала у весільній сукні, в обіймах свого нареченого. На жаль, обличчя новоспеченого зятя артистки не видно. Судячи з усього, він прийняв рішення залишити у таємниці свою особистість та не спілкуватися з аудиторією.

Обличчя новоспеченої дружини натомість видно дуже добре, і вона стала ще більшою красунею, ніж колись була. У дівчини так само великі очі, риси її стали набагато виразнішими, а губи наче пухкішими. Певну роль також зіграв весільний макіяж.

Нагадуємо, що після 24 лютого Інна Білоконь та Андрій Данилко почали активно гастролювати світом з благодійною метою. У зв’язку з останніми подіями виконавець ролі Вєрки Сердючки також дав ексклюзивне інтерв’ю, в якому вперше зізнався, чи колись був одруженим. Зірка заявив, що ніколи не вступав в офіційний союз, але безліч разів намагався це зробити. Мовляв, створення сім’ї йому просто не дається. Примітно, що часто фанати пов’язувала це саме з його нібито почуттями до Інна Білоконь, хоча насправді зірки знаходяться у статусі кращих друзів.

Схожі статті

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.