Це не Ектор і не Ярославський: в серце Олі Мартиновської та Каті Великої запав один і той самий “МастерШеф”

Відомі українські кулінари Оля Мартиновська та Катя Велика публічно привітали Олександра Цвігуна з його днем народження. Усі деталі в нашій статті.

Один із наймолодших учасників кулінарного шоу “МайстерШеф. Битва сезонів” Олександр Цвігун став переможцем проєкту. Хлопець неодноразово зізнавався, що повірити в успіх йому було складно.

Оля Мартиновська та Катя Велика привітали Олександра Цвігуна

Зірка поєднував роботу і зйомки, тому відпочинку у нього зовсім не було. Після роботи Олександр приїжджав до готелю, спав і наступного дня їхав на знімальний майданчик. Ближче до фіналу, як зізнався Цвігун, стало дуже важко. Складні конкурси, велика конкуренція. Майбутній переможець готував практично всю ніч перед фіналом.

Виграний мільйон виплачувався частинами. Частину грошей він витратив на відновлення батьківського будинку в Ірпені. Частину зірка відклав на стажування. Вже незабаром стало відомо, що молодий та перспективний кулінар працює шеф-кухаром у львівському ресторані, і вже прославив його на всю Україну. Наприклад, Євген Клопотенко неодноразово радив українцям відвідати заклад.

Оля Мартиновська та Катя Велика привітали Олександра Цвігуна. Скріншоти особистих сторінок зірок

Коли суддя з шоу потрапляють до міста Лева, то обов’язково відвідують і Олександра, перевіряють, як в нього справи, спілкуються з переможцем. Так склалося, що хлопець став ледь не найулюбленішим учасником більшості глядачів та його колег за усі сезони. Можливо повпливав його несамовитий талант, адже у такому юному віці досягти висот — непроста справа, а можливо тактовність та почуття гумору.

Так чи інакше, навіть Катерина Велика не забула про те, що у юнака день народження. Нещодавно на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram були опубліковані привітання до екс-конкурента та нині колеги. Ольга Мартиновська також не забула про свого підопічного і нагадала підписникам про свято, яке він відмічає у своєму календарі.

За цей час Цвігун сильно змінився. Мова не тільки про зовнішність, але й про характер. Останні півтора року далися йому непросто, і зірка поніс великі втрати.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.