Як виглядає розкішний палац, який дістався Камалії від Захура: золоті зали як у французькому Версалі

Найбагатша співачка України Камалія показала, як виглядає її розкішний палац, в якому вона прожила разом зі своїм чоловіком більше 20 років.

Палац Камалії та її колишнього чоловіка-мільярдера Мохаммада Захура — єдиний зірковий маєток, який дійсно вражає своїм розмахом. Звісно, в межах України. Мова йде не просто розкішний образ життя, а про поєднання різних стилів, які перетворюються в еклектику, що до вподоби далеко не кожному обивателю.

Так, сучасному користувачу, який звик до трендів зі скандинавським стилем чи класикою буде неймовірно важко усвідомити всю ідею, яка була вкладена в інтерʼєр цього будинку.

Як виглядає розкішний палац, який дістався Камалії від мільярдера Захура

Камалія пофарбувала волосся в рожевий та показала результат
Як виглядає розкішний палац, який дістався Камалії від мільярдера Захура

Так, зовні він виглядає, як і більшість будівель в елітних жилих районах. Великі панорамні вікна, статуї, басейн, екстер’єр з з цегли, – до всього цього людям не звикати. Хоча і дозволити собі подібне може далеко не кожен.

Але що чекає на гостей артистки у її домі? Це золоті стилі, важкі люстри, багато скла та мармуру, ліпнина, велика кількість текстилю, живопис.

Будинок Камалії та Захура
Як виглядає розкішний палац, який дістався Камалії від мільярдера Захура

Подружжя не робило акцентів на якомусь одному матеріалі. Мають місце і камінь, і дерево, і скло, і пластик. Надзвичайним чином бароко змішується з класикою та східними мотивами. А десь на задньому тлі можна навіть побачити різнокольорові пір’я, як у головної героїні фільму “Білявка в законі”.

Будинок Камалії та Захура
Як виглядає розкішний палац, який дістався Камалії від мільярдера Захура

Спальня подружжя схожа на спальню справжнього султана, а деякі крісла нагадують трон.

Будинок Камалії та Захура
Як виглядає розкішний палац, який дістався Камалії від мільярдера Захура

Важко навіть уявити, який штат прислуги потребується для всього цього, адже прибирати пил з таких об’єктів інтер’єру можна вічно. Але немає жодних сумнівів, що у сімейства все під контролем. Лише за дівчатами Арабеллою та Мірабеллою доглядала не тільки няня, але й окрема прислуга.

Зараз в цьому будинку співачка проживає без чоловіка, але не в самотності. Разом з нею знаходиться мама Інна Петрівна.

Схожі статті

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?