Як виглядає єдиний син Олега Винника: молодий німець з гострим розумом та відмінним почуттям гумору

Відомий український виконавець Олег Винник багато років говорив про те, що в нього немає сім'ї. Але фанати давно здогадалися, що це не відповідає дійсності і насправді зірка має дружину та сина.

Деякі журналісти схилялися до думки про те, що Олег Винник приховує свою сім’ю саме через власний імідж. Мовляв, боявся втратити вовчиць, які мріяли про зустріч з ним.

Сам Олег Винник якось зізнався, що просто не хотів би піаритися за рахунок своєї родини, але при цьому завжди наголошував на тому, що він не одружений та не має дітей. Українські глядачі давно здогадалися, що це не так.

Як виглядає єдиний син Олега Винника

Олег Винник і Таюне
Як виглядає єдиний син Олега Винника

Неодноразово до мережі потрапляли новини про його дружину Таїсію і навіть сина Юліана. Якщо в якийсь період це здавалося здебільшого фантазіями шанувальниць, то пізніше стало зрозуміло, що син у зірки дійсно є.

Перш за все, Олег проговорився про свій сімейний статус багато років тому, коли ще не був популярним. Тоді він давав інтерв’ю німецькому виданню та розповів про благовірну та спадкоємця. Пізніше чоловіка бачили на відпочинку в Домінікані.

Українські журналісти дуже вдало зустрілися з Олегом та зробили декілька фотографій зірки у компанії його продюсера та сина. Взяти Юліана крупним планом не вдалося, але все ж таки фотографії стали доказом того, що преса не брехала.

Як виглядає єдиний син Олега Винника

Виник сприйняв новини дуже бурхливо. Він серйозно гнівався і не міг прийти до тями, але як зізнався згодом, його син сприйняв це з посмішкою та гумором і особливо не нервував через це. Виявляється, юнак має відмінне почуття гумору, просте ставлення до життя, а також аналітичний склад розуму. На відміну від свого батька він займається не творчістю, а точними науками, і, до речі, зараз отримує вищу освіту.

Цілком імовірно, що насправді в Олега можуть бути ще діти, але звісно він про це не розкаже, а після того, як став популярним, вивчився на своїх помилках, напевне зміг приховати інших спадкоємців набагато краще, якщо вони звісно існують. Зараз Олег так само перебуває в Німеччині і начебто не збирається повертатися до України.

Схожі статті

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?

Величезний маєток, студії, басейн: як виглядає еко-будинок переможниці Євробачення-2004 Руслани Лижичко

Переможниця пісенного конкурсу Руслана Лижичко показала, як виглядає її маєток неподалік від столиці: студія звукозапису, сад, електростанції та інше.

Вічно юна: співачка LAMA повернулася і показала, як неймовірно виглядає у свої 48 років – Ротару позаздрить

Коли співачка Lama збирала повні концертні зали та приховувала глядачів біля екранів, адже мала неймовірний голос, харизму, і одразу ж запам'ятовувалася.